07 sep | MOA Circle Amsterdam: Save the date!

09 aug 2017

Steeds meer organisaties gaan over op Agile werken. Dit heeft een grote impact op onderzoek en de rol van de bedrijfsonderzoeker. Maar, wat is Agile eigenlijk? Wat zijn de kansen en valkuilen? Waar moet je rekening mee houden? En wat zijn de ervaringen van andere bedrijfsonderzoekers?

Op 7 september staat het volgende thema centraal: Agile en de impact op onderzoek

 

Arne Bax, in zijn rol als ervaren agile coach, zal uitleg geven over Agile werken en de invloed hiervan op onderzoek. Hij zal ons deze middag vanuit zijn expertise begeleiden.

ING is een van de bekendste voorlopers op het gebied van Agile werken. En hiermee de perfecte locatie voor deze Circle. ING Customer Journey Experts (voorheen bedrijfsonderzoekers) Barbera van der Wal, Marga van Maris en Lonneke Vos zullen jullie uitgebreid vertellen over hun ervaringen. 

Deze middag biedt je een unieke kijk in de keuken van Agile en marktonderzoek. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende ruimte voor vragen en discussie met de experts en andere bedrijfsonderzoekers.    

De Circle vindt plaats op 7 september van 15.15 tot 18.00 uur, met afsluitend een borrel.

Aanmelden 

Je kunt je voor de bijeenkomst aanmelden door een mailtje te sturen naar Claudia Gerner (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de Circle.

N.B. Graag willen we een maximum van 2 personen per bedrijf aanhouden.

Locatie

ING Haarlerbergpark

Haarlerbergweg 13-23

1101 CH Amsterdam

De ING locatie is makkelijk bereikbaar per OV. Parkeergelegenheid is beperkt. Kom je met de auto, dan horen we het graag in verband met het reserveren van een parkeerplek. 

Hopelijk zien we elkaar dan!

 

Met vriendelijke groet,

Claudia Gerner                                 

Het Concertgebouw                      

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

  

Jenneke Smit-Banting

Schiphol Amsterdam Airport    

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                      

 

Aanmelden Cloutoday