Ruigrok NetPanel breidt kwantitatieve onderzoeksteam uit met  twee junior onderzoekers, Anouk Tramper en Fleur van Nieuwenhuizen.   

Per 1 augustus start Robin Bach Kolling als de nieuwe Managing Director [m]PLATFORM Amsterdam van GroupM. Hij volgt Geert Hoogeveen op die deze zomer de groep heeft verlaten. 

Vanaf 6 september organiseert MOA de korte opleiding Digital- en Webanalytics. In deze korte opleiding wordt praktische ervaring opgedaan met alle veelgebruikte webanalyse tools en oplossingen zoals Google Analytics, Adobe Analytics, tagmanagement, A/B testing tools en conversie optimalisatie. De leergang bestaat uit 4 dagen: 

Marktonderzoekbureau Team Vier in Amsterdam groeit en zoekt versterking!

MEDIOR RESEARCH CONSULTANT (32-40 uur)

Als Medior Research Consultant / Projectleider Marktonderzoek ben je verantwoordelijk voor het in teamverband van A tot Z uitvoeren van kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek.

Steeds meer organisaties gaan over op Agile werken. Dit heeft een grote impact op onderzoek en de rol van de bedrijfsonderzoeker. Maar, wat is Agile eigenlijk? Wat zijn de kansen en valkuilen? Waar moet je rekening mee houden? En wat zijn de ervaringen van andere bedrijfsonderzoekers?

Eén van de grootste congressen ter wereld over datagedreven onderzoek en innovatie vindt dit jaar plaats in Amsterdam: Het ESOMAR congress. Dit jaar staat Astrid Lubeck namens Validators op het podium tijdens de young ESOMAR Society Pitch competition!

In de lijst met de populairste steden ter wereld steeg Amsterdam dit jaar van nummer 14 naar nummer 9. Hiermee is de Nederlandse hoofdstad de enige nieuwkomer in de top 10 sinds 2013.

Nederlanders checken hun eurobiljetten zelden op echtheid, en weten uit hun hoofd niet eens hoe ze eruit zien. Dat blijkt uit het tweejaarlijkse onderzoek dat De Nederlandsche Bank heeft laten doen door Motivaction naar de kennis over en waardering van bankbiljetten. 

Boehringer Ingelheim en de universiteit van Peking (Peking University, PKU) gaan een ambitieus en strategisch partnerschap aan om samen vroege wetenschappelijke innovaties te stimuleren voor een groot aantal gebieden met een grote medische behoefte.

Als we op vakantie gaan, reizen we het liefst met de auto naar de luchthaven. En daar parkeren we bij voorkeur recht voor de deur. Gratis. Omdat dit niet mogelijk is, gaan we op zoek naar het makkelijkste, voordelige alternatief. Met een onderzoek in de SAMR Scope zocht TIX.nl uit hoe we het liefst naar het vliegveld gaan, en waar we onze auto neerzetten.

Aanmelden Cloutoday