Ruigrok NetPanel heeft onlangs de ISO 27001 certificering ontvangen! Marit Klooster, directeur Ruigrok NetPanel: “Dankzij de ISO 27001 hebben we alle punten op de i kunnen zetten op het gebied van informatiebeveiliging.

12 merken, 13 ongelukken: positioneren is niet eenvoudig. In positioneren hebben zelfs de grootste A-merken ‘merkwaardige’ fouten gemaakt. Wat kunnen we daarvan leren en wat maakt positioneren in de zorg zo moeilijk? Robbert Klein Koerkamp vertelt hierover op 18 april a.s. tijdens het congres Marketing in de zorg van morgen. 

Tijdens MIE’18 kwamen maar liefst 2500 marketing-, webanalisten, data- en insightprofessionals bijeen om in ruim 90 sessies volledig op de hoogte te raken van de ontwikkelingen op het gebied van marketing en data. MOA directeur Wim van Slooten legt uit wat de kracht is van dit grootste Marketing & Insights Event van de Benelux. Kijk hier voor een impressie.

Van marktonderzoekers wordt meer pro-activiteit, inventiviteit en uiteindelijk meer impacht verwacht. In deze blog laat Durk Bosma zien hoe je als marktonderzoeker concreet aan de slag kunt. Met als resultaat, marktonderzoek met meer impact.

In her blog Samantha Bond, SKIM, is exploring: how are brands actually taking advantage of next-gen automation innovation in market research today? 

We eten afwisselend gezond en ongezond in 2018. We gedragen ons minder gezond, maar eten tegelijkertijd meer groenten, fruit en vis. Nederlanders zijn zoekende, vaak twijfelende kopers die gretig producten uitproberen om ze vervolgens weer te laten staan, concludeert Motivaction in onderzoek over voedingsgewoontes.

De omzet van Nederlandse webwinkels die producten en/of diensten verkopen, bedroeg € 22,5 miljard in 2017. Dit betekent een groei van 13% ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit blijkt uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland.

In zijn blog neemt Robert van Ossenbruggen, consultant en trainer evidence based marketing, ons mee in de zoektocht van marketeers naar "insights".

Dat blijkt uit onderzoek van Kantar Public, het voormalige TNS NIPO. Een jaar na de Tweede Kamerverkiezingen, aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen, is er niet heel veel in de zetelverdeling veranderd, op de winst voor Forum voor Democratie (van 2 naar 9 nu) na.

Aanmelden Cloutoday