Actueel

Actueel

Heeft u een actueel onderwerp?

Wilt u een actueel onderwerp aandragen voor de ClouToday nieuwsbrief en website? Laat het ons weten en stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

12 merken, 13 ongelukken: positioneren is niet eenvoudig. In positioneren hebben zelfs de grootste A-merken ‘merkwaardige’ fouten gemaakt. Wat kunnen we daarvan leren en wat maakt positioneren in de zorg zo moeilijk? Robbert Klein Koerkamp vertelt hierover op 18 april a.s. tijdens het congres Marketing in de zorg van morgen. 

Tijdens MIE’18 kwamen maar liefst 2500 marketing-, webanalisten, data- en insightprofessionals bijeen om in ruim 90 sessies volledig op de hoogte te raken van de ontwikkelingen op het gebied van marketing en data. MOA directeur Wim van Slooten legt uit wat de kracht is van dit grootste Marketing & Insights Event van de Benelux. Kijk hier voor een impressie.

Van marktonderzoekers wordt meer pro-activiteit, inventiviteit en uiteindelijk meer impacht verwacht. In deze blog laat Durk Bosma zien hoe je als marktonderzoeker concreet aan de slag kunt. Met als resultaat, marktonderzoek met meer impact.

In zijn blog neemt Robert van Ossenbruggen, consultant en trainer evidence based marketing, ons mee in de zoektocht van marketeers naar "insights".

In de WesterUnie te Amsterdam zijn de eerste Shopping Awards 2018 uitgereikt. Otrium nam de Beste Starter Award in ontvangst. De online outlet voor modemerken bleef de webwinkels Beerwulf (speciaalbier) en Twickto (duurzaam constructiespeelgoed) voor. Presentator Dennis Weening riep tijdens de feestelijke uitreiking ook de winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen XS het podium op. Daarnaast is de top-10 van de Lightspeed Ecommerce50 bekend gemaakt.

Ben je als marketing of insights professional werkzaam in de ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg of verpleeghuiszorg? En wil je meer weten over positionering in de zorg en 150 vakgenoten ontmoeten?

Kom dan op 18 april 2018 naar ons congres Marketing in de zorg van morgen in de Jaarbeurs Utrecht!

In zijn blog gaat Durk Bosma in op die ene vraag die elke marktonderzoeker zou moeten stellen: Waarvoor worden de uitkomsten eigenlijk gebruikt? En hoe kom je erachter wat nu de échte onderzoeksvragen van de klant zijn.

Het jaarlijkse technologierapport van consultancybureau Accenture voorspelt welke belangrijke technologietrends de komende drie jaar waarschijnlijk disruptie in het bedrijfsleven teweeg gaan brengen.

Jazeker, hij komt: De meest spraakmakende marketingdenker van dit decennium bezoekt de lage landen. Speciaal voor ClouToday lezers  is er een bijzonder en exclusief aanbod. Je ontvangt €100,- korting op het reguliere tarief én het boek How Brands Grow deel 2. Mis het niet! Bestel vandaag nog je ticket.

Met een digitale economie die steeds meer data gedreven wordt, staan privacy en databescherming wereldwijd hoog op de agenda. Vanaf 25 mei is de GDPR van kracht en dat betekent dat alle bedrijven de nodige maatregelen moeten treffen. Wat deze wet betekent voor de digitale sector, wordt duidelijk in de factsheet "GDPR in the Digital Industry", die wordt gepubliceerd door de Dutch Data Center Association (DDA) en juridisch adviesbureau ICTRecht.

Aanmelden Cloutoday