Bureaus

Bureaus

Heeft u bureaunieuws?

Zijn er interessante ontwikkelingen binnen uw bedrijf voor de ClouToday nieuwsbrief en website? Laat het ons weten en stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ruigrok NetPanel breidt kwantitatieve onderzoeksteam uit met  twee junior onderzoekers, Anouk Tramper en Fleur van Nieuwenhuizen.   

Per 1 augustus start Robin Bach Kolling als de nieuwe Managing Director [m]PLATFORM Amsterdam van GroupM. Hij volgt Geert Hoogeveen op die deze zomer de groep heeft verlaten. 

Eén van de grootste congressen ter wereld over datagedreven onderzoek en innovatie vindt dit jaar plaats in Amsterdam: Het ESOMAR congress. Dit jaar staat Astrid Lubeck namens Validators op het podium tijdens de young ESOMAR Society Pitch competition!

Boehringer Ingelheim en de universiteit van Peking (Peking University, PKU) gaan een ambitieus en strategisch partnerschap aan om samen vroege wetenschappelijke innovaties te stimuleren voor een groot aantal gebieden met een grote medische behoefte.

Apple has acquired German eye tracking company SensoMotoric Instruments (SMI) for an undisclosed sum.

House of Measurement (HOME) is gevestigd aan de Vondelstraat in Amsterdam, met experts van MeMo2, DMA-Institute, en allerlei experts op het gebied van DataScience, DSP, DMP, CRM en SSP's. Deze bundeling zal grotere ondernemingen meer houvast en snelheid geven in de realisatie van hun commerciële ambities.

In maart lanceerden Sanoma en SAMR (SmartAgent MarketResponse) gezamenlijk de BSR Quality Planner, een interactieve tool die kwalitatieve mediaplanning met de waarden van meer dan 150 merken mogelijk maakt. De toepassing is nu ook beschikbaar in ‘Augmented Reality’ (AR) -- als hologram. Het is het eerste segmentatiemodel in AR ter wereld.

Blauw Research gaat het CX Solutions platform ‘Customer Feedback Monitor’ (CFM) inzetten om klantfeedback en klantdata nog toegankelijker en actiegerichter te maken voor organisaties.

EDM heeft het ISO-certificaat 27001 behaald. Deze certificering laat zien dat het bedrijf voldoet aan de meest actuele standaard voor informatiebeveiliging.

Run2BeatBatten! is een initiatief van medewerkers van DVJ Insights die tijdens de Singelloop in Utrecht op 1 oktober samen met bureaurelaties willen hardlopen tegen de ziekte Batten.

Aanmelden Cloutoday