Bureaus

Bureaus

Heeft u bureaunieuws?

Zijn er interessante ontwikkelingen binnen uw bedrijf voor de ClouToday nieuwsbrief en website? Laat het ons weten en stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Motivaction vindt het belangrijk dat haar panel een goede afspiegeling van de Nederlandse samenleving is. Vanaf 2018 heeft Motivaction haar panel uitgebreid met het Tijdschriftenpanel van Sanoma. 

Per 20 december 2017 is marktvindersbureau SAMR officieel ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is de ISO-norm voor informatiebeveiliging. Daarnaast zijn de ISO-certificeringen 20252 (kwaliteitsmanagement marktonderzoek) en 26362 (access panels voor consumentenpanel SamSam), die SAMR al jaren mag voeren, opnieuw getoetst en uitgegeven.

Research Now en SSI hebben de fusie afgerond. De nieuwe organisatie, die 'Research Now SSI' zal heten, zal worden geleid door de voormalige Research Now CEO Gary Laben.

Traffic Builders verkozen tot Almeerse onderneming van het jaar 2017. Ieder jaar nomineert de Vereniging Bedrijfskring Almere drie ondernemingen voor de prestigieuze prijs ‘Onderneming van het Jaar’.

Voor het achtste jaar op rij heeft Integron de Facility Beleving Award uitgereikt aan de organisatie die het beste presteert op het gebied van facility beleving. De ANWB is in 2017 opnieuw verkozen als organisatie met het beste facilitair bedrijf en nam daarmee voor de 6e keer de award in ontvangst.

De nieuwe functie helpt bedrijven eenvoudig, snel en vaak in contact te komen met hun doelgroepen voor het doen van marktonderzoek. Upinion integreert naadloos conversationele surveys in Facebook Messenger.

Ipsos wil het gebruik van video om het gedrag van consumenten vast te leggen naar een hoger plan tillen. Het doel hiervan is de cliënt nog betere klantinzichten bieden. Daartoe werkt Ipsos samen met Big Sofa, een grote speler die gespecialiseerd is in video management en -analyse.In plaats van gedrag te beschrijven, brengt video gedrag tot leven.

InSites Consulting en het in Sydney gevestigde marktonderzoekbureau Direction First kondigden onlangs aan dat ze de krachten bundelen. InSites Consulting realiseerde tot nog toe jaar na jaar een tweecijferige organische groei dankzij een verdere uitbreiding van zijn activiteiten via het Belgische hoofdkantoor en door de opening van nieuwe vestigingen in Nederland, het VK, de VS en Duitsland.

Na een uitgebreide pitch heeft de ANWB ervoor gekozen om zowel het merk- als het campagneonderzoek bij Validators onder te brengen. Met deze stap is Validators voor ANWB de partij die de merkontwikkelingen, de campagne-effectiviteit én het testen van creaties gaat verzorgen.

SKO verlengt het TV Kijkonderzoek contract met GfK voor 2018. GfK levert een bijdrage aan de innovaties om in te kunnen spelen op het veranderende kijkgedrag waarbij  televisie- en videokijken op meerdere schermen wordt gemeten.

Aanmelden Cloutoday