Personalia

Personalia

Wilt u nieuwe medewerkers voorstellen?

Breng ons op de hoogte van bestuurswisselingen of nieuwe medewerkers! Stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het team van Delta marktonderzoek is verder uitgebreid met Tine Niezink, Market Research Expert. Met haar 16 jaar ervaring aan zowel bureau- (bij Ipsos, Blauw Research en Telecompaper) als klantzijde (bij Royal Flora Holland en Sofis) is ze een ware allround marktonderzoeker.

Daan Versteeg is sinds 4 februari 2020 de nieuwe Country Manager van Ipsos in Nederland. Hij volgt Harald Hasselmann op die binnen Ipsos in een andere functie werkzaam blijft. De komende maanden vindt er overdracht tussen hen plaats.

De afgelopen maanden heeft Ruigrok NetPanel een aantal nieuwe collega’s verwelkomd. Stanley Soosaipillaj, Ellen Stegers, Floor van Lieshout en Julia Vrijaldenhoven ontmoeten jullie graag op het MIE

Motivaction begint het nieuwe jaar met twee kersverse collega’s. Het IT-team wordt versterkt door Erwin Nieuweweme en bij team Commerciële Dienstverlening is Maartje Krijnen gestart.

DVJ Insights heeft Michèle van Waterschoot aangesteld ter versterking van het internationale consultants team in Nederland en de UK. De doelstelling van DVJ is om één sterk consultants team te hebben dat opereert vanuit Nederland en de UK.

De Algemene Ledenvergadering van Platform voor Klantgericht Ondernemen heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Daan Noordeloos zal per 1 januari 2020 de voorzittersrol vervullen en Jan-Hein Pierik verrijkt het bestuur als beoogd penningmeester.

Onlangs is Frank Volmer, algemeen directeur van Ster, benoemd tot voorzitter van Screenforce. Frank volgt Ton Rozestraten (CCO van RTL) op, voor wie de termijn van twee jaar verstreken is.

Stefan Peters is per 1 november bij Haystack Consulting gestart in de rol van Strategic Growth Enabler. In deze rol gaat hij klanten adviseren op vraagstukken rond nieuwe markten, producten en diensten, merk en shopper. Zijn jarenlange consultancy ervaring bij GfK past goed bij de nieuwe route van Haystack Consulting.

Kirsten Andres wordt per 1 februari de nieuwe voorzitter/directeur van NIMA, beroepsvereniging voor professionals voor marketing, communicatie en sales. De NIMA Ledenraad heeft dat maandag 18 november besloten tijdens de ledenraadvergadering.

Team Vier verwelkomt Esther de jong als nieuwe collega in de functie van Senior Research Consultant. Esther brengt veel marktonderzoekservaring mee die ze zowel aan bureau- als klantzijde heeft opgedaan in de afgelopen 20 jaar en zal bij Team Vier diverse onderzoekstrajecten gaan begeleiden en uitvoeren.

Aanmelden Cloutoday