Personalia

Personalia

Wilt u nieuwe medewerkers voorstellen?

Breng ons op de hoogte van bestuurswisselingen of nieuwe medewerkers! Stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf 2 januari is Geert Van Boxem benoemd tot Managing Director van Haystack. Geert neemt deze positie over van Haystack’s oprichter Ludovic Depoortere, die zich meer gaat richten op de strategie en international business development. 

Hij vervangt Jolique Weelink, die na vijf jaar een global client-facing positie gaat vervullen binnen het bedrijf. Eric en Jolique zijn 1 januari met hun nieuwe rollen gestart en blijven actief in kantoor Rotterdam. 

Kantar heeft Katie McClintock benoemds als Chief Executive Officer voor de Insights division in Singapore - inclusief Kantar TNS en Kantar Millward Brown. Ze vervangt Nichola Rastrick.

MWM2 heeft zich per 1 januari versterkt met Judith Kramer als  nieuwe Teammanager Research Panels. Judith Kramer is afkomstig van Totta Research waar zij eerst als algemeen Marktonderzoekster, en later als Productmanager Research Panels werkte. 

Frans Reichardt in de Algemene Ledenvergadering van PvKO benoemd als bestuurslid. Per 1 januari 2018 neemt hij de voorzittershamer over van Ed Peelen die de voorzittersfunctie drie-en-een-half jaar heeft bekleed.

Rein Wiendels, Managing Director bij GfK Netherlands, zal in het eerste kwartaal van 2018 het bedrijf verlaten. Na 38 jaar bij GfK is hij toe aan een nieuwe uitdaging. 

Sinds oktober is het consultancyteam van DVJ Insights uitgebreid met Sabine Palinckx-Nijhuis. Sabine heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de FMCG en is gestart aan bureauzijde bij Nielsen (met een focus op Shopper en Category Management).

Mobiel Centre heeft Hendrik te Grotenhuis aangenomen als Marketing en Sales Director. Als aandeelhouder en mede directie lid gaat Hendrik zich met name bezig houden met Mobiel Centres smaaktest concept “Tastey”. 

Panteia heeft de afgelopen maanden zijn team marktonderzoek uitgebreid met twee nieuwe professionals. Wouter Jacobs is aan de slag gegaan als Senior Marktonderzoeker en Projectleider, terwijl Gratiëlla Schippers is begonnen in de rol van Marktonderzoeker.

Stichting Kijkonderzoek (SKO) heeft Sjoerd Pennekamp (36) aangesteld als nieuwe directeur. Hij begint op 1 januari 2018 en volgt Frans Kok op die de functie ad interim vervulde.Op dit moment is Sjoerd Pennekamp werkzaam als senior-adviseur Strategie & Beleid bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO).

Aanmelden Cloutoday