Personalia

Personalia

Wilt u nieuwe medewerkers voorstellen?

Breng ons op de hoogte van bestuurswisselingen of nieuwe medewerkers! Stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Joseph El Habre is benoemd tot Chief Executive van Ipsos Interactive Services (IIS) & Operations de regio Middle East and North Africa (MENA).

Per 1 juli is Mathilde Beljaarts gestart als Client Director bij Kantar TNS. Beljaarts neemt meer dan twintig jaar aan expertise op het gebied van Consumer Intelligence en Consultancy mee naar onze organisatie.

SAMR (SmartAgent MarketResponse) versterkt haar strategische consultancy met de komst van marktstrateeg en conceptontwikkelaar Jan Heuvel. Hij was al langere tijd als associate partner aan SAMR verbonden.

Doris Kruijt en Tom Wilms gaan samen werken binnen Villa. Villa heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld richting strategie & positioneringsadvies, waarbij kwalitatief onderzoek als inspiratie en onderbouwing fungeerde.

De Ledenraad van NIMA heeft Desiree Simons benoemd tot nieuw NIMA Bestuurslid. Haar benoeming geldt voor drie jaar en vond plaats op voordracht van de Raad van Toezicht van NIMA.

Met ingang van 1 april is Mireille Koomen I&O Research komen versterken als senior-onderzoeker Burger & Bestuur en trekker kwalitatief. Mireille was al langer als freelancer verbonden aan I&O Research.

Perspective is blij Chitra Mohanlal te mogen verwelkomen in het team. Na het succesvol afronden van haar stage bij Perspective en daarmee ook haar master Sociale Psychologie, is zij aangenomen als jong talent.

Het bestuur van Logeion heeft André Manning benoemd tot nieuwe directeur van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals.

Jan Gooding is benoemd tot de nieuwe president van de Market Research Society (MRS). Vanaf april 2017 is deze global inclusion director bij Aviva de voorzitter van de Britse onderzoeksorganisatie.

Data collectie specialist Lightspeed dat onderdeel uitmaakt van de WPP heeft Caroline Frankum benoemd tot Chief Executive Officer. Zij vervangt David Day die het bedrijf verlaat voor de UK Foreign Office.

Aanmelden Cloutoday