Personalia

Personalia

Wilt u nieuwe medewerkers voorstellen?

Breng ons op de hoogte van bestuurswisselingen of nieuwe medewerkers! Stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf 1 oktober is Paul Houtepen de gelederen van TSVC komen versterken om commercieel leiding en sturing aan de ontwikkeling van TSVC te geven.

Even voorstellen: in de afgelopen periode startten maar liefst 3 kersverse enthousiaste collega's bij Respondenten.nl Samen goed voor heel veel nieuwe ideeën!

MediaTest heeft per 1 september twee nieuwe collega'sverwelkomd! Sophie Walschot (23) en Floris de Vries (29) zijn beiden gestart als Research Consultant.

De ESOMAR Foundation heeft John Kearon benoemd tot president van ESOMAR. Hij is de opvolger van Gunilla Broadbent die deze rol als sinds 2013 vervulde. 

Susanne van Nierop (39) wordt per 18 september aanstaande hoofdredacteur Adfo Groep. Vanuit die functie wordt ze verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van Adformatie, Tijdschrift voor Marketing en Communicatie - in print,  online en events – en stuurt ze de redacties van de genoemde titels aan.

Ruigrok NetPanel breidt kwantitatieve onderzoeksteam uit met  twee junior onderzoekers, Anouk Tramper en Fleur van Nieuwenhuizen.   

Per 1 augustus start Robin Bach Kolling als de nieuwe Managing Director [m]PLATFORM Amsterdam van GroupM. Hij volgt Geert Hoogeveen op die deze zomer de groep heeft verlaten. 

Joseph El Habre is benoemd tot Chief Executive van Ipsos Interactive Services (IIS) & Operations de regio Middle East and North Africa (MENA).

Per 1 juli is Mathilde Beljaarts gestart als Client Director bij Kantar TNS. Beljaarts neemt meer dan twintig jaar aan expertise op het gebied van Consumer Intelligence en Consultancy mee naar onze organisatie.

SAMR (SmartAgent MarketResponse) versterkt haar strategische consultancy met de komst van marktstrateeg en conceptontwikkelaar Jan Heuvel. Hij was al langere tijd als associate partner aan SAMR verbonden.

Aanmelden Cloutoday