Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MOA is, per direct, op zoek naar een communicatie expert (24 - 32 uur). 

Functie

Je slimme online buurman met heel veel financiële kennis, dat is Kandoor. Vrijwilligers uit de financiële branche, ondersteund door machine learning, geven gratis antwoord op consumentenvragen rondom pensioen, zorg, arbeid of wonen. We geloven in de combinatie van digitale en menselijke hulp en combineren nieuwe technologieën met de deeleconomie.

Voor een nog sterker en slimmer interactie- en researchteam zoeken we een ervaren User Experience Researcher. Iemand met het analytische vermogen om complexe behoeftes te doorgronden en de creativiteit om deze te vertalen in waardevolle oplossingen. Oh én de ervaring en energie om onze klantteams op de top van hun kunnen te laten functioneren.

Ben jij een ervaren Business Intelligence Analist en wil je deze kennis en ervaring inzetten bij de doorontwikkeling van het informatieplatform kanker.nl?

Voor onze ambitieuze organisatie zoeken wij een 

Business Intelligence Analist (32 uur per week)

die ons helpt het online platform voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten verder te ontwikkelen en te professionaliseren. 

Jouw rol

Met jouw analytisch denkvermogen ga jij ons helpen met het ontsluiten en combineren van toeristisch gerelateerde datasets/databronnen. Je modelleert de gestructureerde en ongestructureerde data en met behulp van moderne (statistische) technieken en methodes vind je verbanden die je kunt gebruiken om tot betere resultaten te komen ten behoeve van de bestemming Nederland en betrokken partners.

Ben jij de Adviseur Onderzoek en Kennisdeling die samen met ons de gegevensverzameling voor openbare bibliotheken verder wil uitdenken en inrichten?

Adviseur Onderzoek en Kennisdeling, Locatie: Den Haag, Dienstverband: Tijdelijk, 32 - 40 uur per week, Salaris: € 3.525,- tot en met € 4.848,-

Heb jij een passie voor onderzoek, de metropoolregio Amsterdam én onze hoofdstad? Zie jij het zitten om data over deze regio door te vertalen naar praktisch toepasbare informatie? Dan is de vacature voor Data Analyst bij Amsterdam Marketing iets voor jou.

Ben jij van nature een grondige onderzoeker en krijg je energie van het onderhouden en verder ontwikkelen van systemen? We zoeken een Reporting & Insights Coördinator voor alle merken van Mars Chocolate én Mars Petcare.

Jij ontwikkelt en implementeert onze customer journey en zorgt ervoor dat onze netwerken optimaal worden gebruikt!

Hoe? Als Formule Marketeer werk je samen in een topteam gericht op klantbeleving en zorg je met de juiste kanalen voor de beste marketing communicatie strategie om een formule in de markt te zetten. 

Waarom? Jij zorgt ervoor dat onze netwerken optimaal worden gebruikt door jouw expertise in te zetten op het gebied van marktbewerking, marketing en communicatie! 

Manager Shopper Marketing, 32-40 uur, Rotterdam

Heb je de nieuwe Coca-Cola zero sugar al geproefd? De introductie van dit merk zorgt voor grote groei, samen met introducties van producten als Chaudfontaine Fusion, Honest en FÏNLEY. Coca-Cola wil de Nederlandse markt veroveren en zoekt een pionier met een passie voor marketing. Kom jij bij ons werken als Manager Shopper Marketing?

Aanmelden Cloutoday