Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben jij klantgericht, accuraat en betrokken? Kom dan eens praten! MOA is op zoek naar een

Customer service manager (32 uur)

MOA, hét Expertise Center voor Marketing Insights, Onderzoek & Analytics is op zoek naar een nieuwe collega, die verantwoordelijk wordt voor drie aandachtsgebieden:

  • Eerste aanspreekpunt voor alle customers/leden en geïnteresseerden in de MOA
  • Contactpersoon voor onze leden/profgroepen binnen de MOA • Verantwoordelijk voor het (dagelijks) reilen en zeilen van het MOA-office

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen onderzoek? Eén waarin jij je kennis, ervaring en passie voor research over mag brengen op een jong en gedreven team? Eén waarin je klanten ondersteunt bij hun strategische besluitvorming? Solliciteer dan op de functie Team Lead Customer Insights!

Wij zijn een crazy mix van conceptuele visionairs, gepassioneerde marketeers en innoverende onderzoekers en elke dag bezig met cool marketingonderzoek. Hoewel wij sterk geloven in het digitale, lost technologie geen problemen op; daar zijn mensen voor nodig. Onze bekroonde community-oplossing (de Square) is de meest veelzijdige tool in de markt, en is beter, sneller en goedkoper in het leveren van consumenteninzichten.

‘Samen bouwen aan prettig wonen’. Dat is waar wij voor staan. Elke huurder heeft een verhaal over wat hem bezighoudt, wat hij denkt en verwacht. Wij maken de beleving van huurders inzichtelijk zodat het echte gesprek kan ontstaan tussen de corporatie, huurders en lokale belanghouders over hoe prettig te wonen. Wij helpen corporaties om meer in verbinding te komen met hun huurders. Hoe we dat doen? Vanuit onze huurdersonderzoeken gaan we samen met corporaties op zoek naar het verhaal achter de cijfers.

Feedback Company groeit, bouw jij mee?

Ben jij een marktonderzoeker die heel blij wordt van klantcontact, meedenken, meten én van duiken in data? Als marktonderzoeker bij Feedback Company ben jij de spil tussen onze klanten en de IT-afdeling. Je bent een onderzoeker die onderzoek niet als doel ziet, maar als middel. Onderzoeks oplossingen voor het verbeteren van reputatie, interne processen of juist als marketinginstrument om het imago te verbeteren.

Aanmelden Cloutoday