Coca-Cola European Partners - Manager Shopper Marketing

Manager Shopper Marketing, 32-40 uur, Rotterdam

Heb je de nieuwe Coca-Cola zero sugar al geproefd? De introductie van dit merk zorgt voor grote groei, samen met introducties van producten als Chaudfontaine Fusion, Honest en FÏNLEY. Coca-Cola wil de Nederlandse markt veroveren en zoekt een pionier met een passie voor marketing. Kom jij bij ons werken als Manager Shopper Marketing?

Pace, Influence, Impact: van shopper naar koper 

AlsManager Shopper Marketing draag jij bij aan de groei van Coca-Cola European Partners. Dit jaar hebben we al 17 nieuwe smaken geïntroduceerd die inspelen op gewijzigde consumentvoorkeuren en veranderd shoppergedrag. Shoppers transformeren naar kopers? Die verantwoordelijkheid is je op het lijf geschreven, waarbij je onze strategie ‘Meer Transacties, Minder Calorieën’ als leidraad neemt. Je ontwikkelt marketingplannen en marketingprogramma’s, om onze categorievisie in de touchpoint te realiseren. 

Geen dag is hetzelfde, maar je kunt deze verantwoordelijkheden verwachten:

 • Nieuwe concepten bedenken en relevante occasions bouwen om het verschil te maken voor onze klanten.
 • Het versterken van de samenwerking met marketingafdelingen van je klanten, om effectief verschillende plannen met elkaar te verbinden.
 • Op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de Out-of-Home markt en het gedrag van de shopper.
 • Het ontwikkelen van de categorievisie voor het Out-of-Home kanaal; je maakt deze op maat voor je belangrijkste klanten, op basis van shoppergedrag en merkplannen.

De wereld van marketing kent geen geheimen voor jou 

Jij bedenkt als eerste winnende concepten, waarbij je strategische keuzes maakt (vaak analytisch onderbouwd). Je handen uit de mouwen steken doe je graag en je neemt dan ook snel de leiding. Betrokken zijn bij verschillende projecten tegelijkertijd geeft je energie. 

Reageer meteen als je vier keer “Ja!” antwoordt:

 • Je hebt een commercieel wo-diploma, liefst gespecialiseerd in marketing.
 • Door je relevante werkervaring (minimaal 4 jaar) kun je succes in trade-, channel- of brandmarketing binnen de FMCG aantonen.
 • Jouw communicatie- en presentatievaardigheden zijn uitmuntend, zowel in het Nederlands als Engels.
 • Je hebt kennis van het Out-of-Home kanaal en inzicht in het shoppergedrag.

Ons succes hangt af van de dorst van onze medewerkers:

“A thirst for exploring new territory, a thirst for pushing limits, and a thirst for the rigour and challenge of a fast-moving business”.

Werken bij CCEP staat gegarandeerd voor een onvergetelijke tijd, met meer dan 800 inspirerende en gemotiveerde collega’s. Onze informele organisatie kent de ingrediënten voor succes: toonaangevende merken, geweldige mensen, groei en beloningen. Ervaren managers helpen je om ongekende resultaten te behalen.

Naast veel aandacht voor je persoonlijke- en vakmatige ontwikkeling krijg je:

 • Een leaseauto, laptop en iPhone
 • Een dertiende maand, bonussen, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een groot deel premievrij pensioen, een eindejaarsuitkering en ruime onkostenvergoeding
 • Onbeperkte hoeveelheid non-alcoholische drankjes tijdens werkuren

Groei mee met Coca-Cola European Partners

Voel jij het verlangen om impact te maken? Upload dan je cv en motivatie via deze link. Coca-Cola European Partners gelooft in gelijke kansen: inclusie, diversiteit en een eerlijke behandeling.

Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Silke van Dijck (Associate Director Shopper Marketing) via +31 (0)6 1090 6332 of Daniëlle van den Berg (Professional Talent Acquisition) via + 31 (0)6 1005 0816. 

Verfris de wereld: werken bij CCEP

Coca-Cola European Partners is een full beverage company. In meer dan 13 landen maken, verkopen en distribueren we de meest geliefde drankjes aan meer dan 300 miljoen klanten. CCEP is verantwoordelijk voor frisdrankmerken van hoge kwaliteit, zoals Coca-Cola®, Fanta® en Sprite®. Met meer dan 24.500 enthousiaste medewerkers en een 100-jarige geschiedenis, mikken we nog dagelijks op groei. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Aanmelden Cloutoday