(Vervuld) KPN - Formule Marketeer

Jij ontwikkelt en implementeert onze customer journey en zorgt ervoor dat onze netwerken optimaal worden gebruikt!

Hoe? Als Formule Marketeer werk je samen in een topteam gericht op klantbeleving en zorg je met de juiste kanalen voor de beste marketing communicatie strategie om een formule in de markt te zetten. 

Waarom? Jij zorgt ervoor dat onze netwerken optimaal worden gebruikt door jouw expertise in te zetten op het gebied van marktbewerking, marketing en communicatie! 

Waar? Amersfoort en Rijssen

Met wie? Met een klein team van 5 enthousiaste en gedreven formulemanagers.

Ben jij de Formule Marketeer die een expert is in het doorzien van klantreizen en op het gebied van totale marktbewerking? En kun je goed richting geven aan projecten, en je collega’s inspireren en enthousiasmeren? Lees dan snel verder!

Als Formule Marketeer bij KPN...

.. werk je mee aan de innovatieve formules waar we op dit moment met een gedreven team aan werken! Jouw rol binnen KPN als Formule Marketeer is van groot belang. Je realiseert vanuit de klantbeleving en je kennis van marktbewerking de totale klantcontact strategie, zodat onze netwerken optimaal worden benut. Dit doe je zowel online als offline voor alle marketing- en marketingcommunicatieactiviteiten in de formule. Je hebt de totale regie van de formule en krijgt dan ook te maken met verschillende stakeholders in de gehele keten. Je gaat zowel strategisch, tactisch als operationeel aan de slag.
Een rol voor jou? Met jouw “can-do & hands-on” mentaliteit en ervaring en kennis met marketingcommunicatie, marktbewerking en Agile werken moet dit geen probleem zijn. Je hebt een passie voor marketing en haalt er energie uit om een brede verantwoordelijkheid te hebben.

Waar komt het in het kort op neer?

 • Je hebt straks de rol van productowner en gaat ervoor zorgen dat onze netwerken door middel van de formule optimaal worden benut;
 • Je zorgt voor de juiste markt- en klantanalyse en marktonderzoek voor een of meerdere segmenten.
 • Uiteraard zorg je ook voor de uitwerking van de customer journey.
 • Daarnaast heb je veel contact met verschillende partijen, zowel intern als extern om de formule zo goed mogelijk te ontwikkelen en te implementeren.

Zo ziet de afdeling en je nieuwe team eruit

Reggefiber is vanaf 1 januari 2016 samengegaan met een onderdeel van KPN en vormt nu samen de afdeling KPN Consumer Operations (KPN CO). KPN CO is verantwoordelijk voor alle aansluitingen, verbindingen en verbeteringen aan het netwerk. Het team is onderdeel van de afdeling Roll-out Communication (Netwerkcommunicatie).

Onze afdeling is verantwoordelijk voor de communicatie naar eindgebruikers (zowel consumenten als zakelijk) over verbeteringen en aanleg van het netwerk. Er wordt gewerkt met verschillende labels (Reggefiber, KPN NetwerkNL en eindelijkglasvezel).Je team bestaat uit 5 Content- en Formulemanagers. Het team bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s die niet bang zijn om de gehele regie in handen te nemen. 

Het team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van marketingcommunicatieformules voor de verschillende segmenten (o.a. consumenten, bedrijventerreinen, verzorgingshuizen en nieuwbouwwoningen.) De formulemanagers zijn de trekker van een formule, ontwikkelt en realiseert de formule en is verantwoordelijk voor het ‘landen’ van de formule binnen de organisatie.

Wat verwachten wij van jou?

Als ervaren Formule Marketeer weet jij als geen ander hoe de klantbeleving wordt ervaren en houd je de snelle wereld van marketing en communicatie zonder moeite bij. Jouw kennis en expertise deel je graag actief met collega’s. Je bent een ambitieuze teamspeler en communicatief sta je sterk in je schoenen. Wil je slagen in deze functie, dan heb je ook onderstaande must haves: 

 • Jij weet hoe je stakeholders kan meenemen in je verhaal door je goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, enthousiasme en overtuigingskracht;
 • Je hebt al eerder werkervaring opgedaan in marketing en je bent toe aan je tweede of derde stap in je carrière;
 • Je bent creatief en durft buiten de kaders in kansen te denken.

Dit krijg je ervoor terug

Naast een top team waarmee ingewikkelde uitdagingen een eitje worden en een impact hebbende verantwoordelijkheid (je komt immers niet zomaar naar kantoor!), kan je hier geen nee tegen zeggen: 

 • Een uitdagende, zelfstandige én flexibele functie met doorgroeimogelijkheden (KPN Academy).
 • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform KPN cao.
 • Je ontvangt een marktconform vast salaris, mobiele telefoon en laptop, een toeslag van 12,5% van je bruto maandsalaris (CAO budget), 50% korting op KPN producten en diensten, vergoeding van de reiskosten woning- en werk en uitstekende pensioenvoorwaarden.
 • Je hebt goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden (KPN Academy) en een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget van € 1.000,-. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen.

Wie zijn wij?

We werken en leven steeds meer in de Cloud. Apparaten communiceren via het Internet of Things. Met onze smartphone hebben we de hele wereld op zak. En het mooiste is: het begint pas. De nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos en bij KPN zit je er bovenop. Elke dag werk je mee om het leven leuker, vrijer en makkelijker te maken. Voor onze ruim vijf miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf. Wat je functie of vakgebied ook is. Wil jij aan de basis staan van de nieuwe mogelijkheden? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als Formule Marketeer bij KPN.

Meer informatie of solliciteren? 

Ben je die gedreven Marketeer met passie voor netwerken en ga jij het verschil maken in deze functie? We zien je sollicitatie graag tegemoet via deze link. Je hebt de mogelijkheid om te solliciteren tot 12 november. De eerste gesprekken voor deze functie staan gepland voor 16 november in Amersfoort. Voor meer informatie over deze functie of sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicolette Schmitz-Meunier, KPN Recruitment, via telefoonnummer +31 6 23301836 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Keywords: Vacature, fulltime, parttime, Amersfoort, formule marketeer, marketing, productowner, productmanager

Aanmelden Cloutoday