02 jul | MOA Golftoernooi 2018 – 8ste editie

Sportief - Netwerken - Laagdrempelig - Centraal

De afgelopen 7 jaar is er vol enthousiasme gespeeld om de MOA Golfbokaal. Dit jaar organiseren wij voor de achtste keer het Golftoernooi.

Het toernooi vindt 2 juli plaats op de prachtige bosrijke baan gelegen in het midden van het land: de Goyer Golf & Country Club, te Eemnes (www.goyer.nl).
Je kan je eigen flight samenstellen door enkele goede relaties uit te nodigen of samen met collega’s te spelen. Een mooie gelegenheid om eens in een heel andere context bij te praten en tegelijk een sportieve prestatie te leveren.

We beginnen einde middag, spelen 9 holes en sluiten af met een borrel en een BBQ. Het is ook mogelijk om individueel in te schrijven, waarbij je toegevoegd wordt aan een flight met andere individuele spelers.

NIEUW: Golfclinic voor de beginnende golfer

De golfclinic begint met een korte instructie van een professional. Vervolgens oefen je in groepsverband onder leiding van een professional basistechnieken zoals: putten, korte slagen en het afslaan.

Datum: maandag 2 juli 2018
Ontvangst: 14.30 uur
Eerste starttijd vanaf hole 1 en hole 10: 15.00 uur
Borrel en hapjes: 18.15 uur
19.30 uur: BBQ
Waar: De Goyer Golf & Country Club, te Eemnes

Inschrijven voor een flight van 4 personen € 260,-
Individueel inschrijven is ook mogelijk voor: € 65,-
Aanmelden voor de Golfclinic: € 65,-

Voor sponsoring of meer informatie kun je contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  T 020-5810716.

Powered by:

ScanmarQED FullLogo RGB

schrijfjehierin deelnemerslijst

Aanmelden Cloutoday