18 jan | MOA Expertise sessie: Eyetracking

Het doel van de sessie is vergroten van kennis over het meten van aandacht met behulp van eye tracking.

Tijdens de sessie komen de volgende onderwerpen aan bod:
• korte intro: de neurobiologie van aandacht
• eye tracking: vormen, wanneer inzetten en wat levert het op
• toepassing: recente praktijkcases
• de zin en onzin van het combineren van eye tracking met andere onderzoeksmethoden
• valkuilen en kritische vragen om te stellen bij het inzetten van eye tracking

Biografie

Foto GuusvanLoonGuus van Loon is van huis uit neurobioloog. Al tijdens zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam begon hij langzaam te schuiven van fundamenteel hersenonderzoek in het laboratorium naar het onderzoeken van het consumentenbrein en het bijbehorend gedrag. Deze lijn naar toegepast marketingonderzoek heeft zich verder doorgezet. Na gewerkt te hebben als research consultant bij Consumatics is Guus nu verantwoordelijk voor research bij Bloakes in de rol van senior researcher.
Guus vindt het super boeiend om emotioneel en intuïtief menselijk gedrag te verklaren en te voorspellen aan de hand van cijfers, om zo te leren welke factoren van invloed zijn op beslissingen. Zeker wanneer dit inzicht geeft in waarom een aanbod voor een consument aantrekkelijk genoeg is om hierop in te gaan.

 

Inloop om 14.30 uur, aanvang is 15.00 uur tot 16.30 uur met aansluitend een borrel tot 17.30 uur. 

Kosten en locatie

De bijeenkomst is gratis voor MOA-leden*.

Niet-leden** betalen € 50,-. 

* Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van te voren schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het tarief voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is. No-show fee is € 25 (excl. BTW).

** Het is niet mogelijk een inschrijving te annuleren. Als je verhinderd bent is het uiteraard mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. No-show fee is € 50 (excl. BTW).

Locatie: MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151

1043 GR  Amsterdam

T 020-5810710

schrijfjehierin deelnemerslijst

Aanmelden Cloutoday