Actueel

Actueel

Heeft u een actueel onderwerp?

Wilt u een actueel onderwerp aandragen voor de ClouToday nieuwsbrief en website? Laat het ons weten en stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 4 maart organiseert de MOA de MOAcademy "Design Sprint" met Sabine Croes en Jochem Reinders Folmer als workshopleiders. Deze workshop is bestemd voor iedereen die snel wil innoveren, van productmanagers en marketeers tot insights professionals en designers.

Op 19 februari organiseert de MOA de MOAcademy "Vragenlijst maken" uit de leergang marktonderzoek met Robert van Ossenbruggen als workshopleider. Deze workshop is bestemd voor kwantitatief georiënteerde starters en meer ervaren onderzoekers die hun kennis over dit onderwerp willen opfrissen.

Een MOAward win je niet zomaar. Het is dé vakprijs voor inspirerende insights professionals en toonaangevende marketing research & analytics bureaus die het verschil maken in ons vakgebied. There’s no award like a MOAward. En jij kunt meebepalen wie er wint!

Ruim 2300 (digital) marketeers, growth hackers, strategen en insights professionals bezochten op 6 en 7 februari het MIE, het grootste Marketing Insights Event van Nederland. Opvallend in de presentaties van dit jaar was de focus op insights en groei in de breedste zin van het woord.

Het straatbeeld van de grootste steden in Nederland wordt gedomineerd door een ongekende hoeveelheid fietsen. De fiets is immers het ideale vervoersmiddel in een stad. De staat van die tweewielers is evenwel veelal discutabel.

Hoe kun je nog meer halen uit met Effie bekroonde campagnes? Hoe ziet de toekomst van CX eruit? En wat kunnen we leren van FrieslandCampina, als het gaat om het bouwen van een sterk merk? 

Kom voor een antwoord op deze vragen en meer naar onze sessies op het MIE.

Dynata has been a key partner for PHD International over the past 12 months helping them to evaluate the effectiveness of one of their top client’s advertising campaign across Europe. Come to the Dynata presentation on 6 February, 10:45 in the Dynata Hall at MIE19 to find out more about how our innovations in advertising measurement can help you get a true understanding of your results.

Als we het over Customer Experience Management (CEM) hebben, denken we al snel aan klantreizen en aan … consumentenmarkten. Onterecht. Juist ook in B2B markten kan het CEM een grote waarde hebben. Op het Marketing en Insights Event (MIE)  gaat Underlined in op de betekenis en toepassing van CEM in zakelijke markten. Graag nodigen we je als onze gast uit.

De MOA publiceert jaarlijks, in samenwerking met Marketing-Tribune, een jaaroverzicht van het aantal fte’s van de marktonderzoeksbureaus die bij de MOA zijn aangesloten. Naast een overzicht van de stand van zaken, liggen er ook al verwachtingen voor 2019. De bureaus verwachten een hogere omzet van de totale markt en ook omzetgroei in hun eigen bedrijf.

De MOA werkt aan het Expertise Center, een kennis- en adviesinstituut dat opdrachtgevers bijstaat in het veranderende onderzoekslandschap. Els Molenaar is er voor de MOA volop mee bezig en ze bezoekt opdrachtgevers om het Center toe te lichten en de behoefte van organisaties te peilen.

Aanmelden Cloutoday