Actueel

Actueel

Heeft u een actueel onderwerp?

Wilt u een actueel onderwerp aandragen voor de ClouToday nieuwsbrief en website? Laat het ons weten en stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 2 juli organiseert de MOA alweer voor de achtste keer het MOA Golftoernooi. Strijd mee met een eigen flight of in een gecombineerde flight voor de MOA Golfbokaal! Nog geen ervaren golfer? Geen nood, volg dan onze Golfclinic en verbeter je basistechnieken.

Op 4 september organiseert de MOA de eerste MOAcademy uit de leergang marktonderzoek "Wat is de vraag?" met Durk Bosma als workshopleider. Deze workshop is bestemd voor onderzoekers aan bureau- en opdrachtgeverskant die willen weten hoe ze marktonderzoek optimaal kunnen laten aansluiten bij het gebruiksdoel van de eindgebruiker.

Op 26 juni organiseert de MOA de MOAcademy "Byron Sharp voor de Insights professional" met Robert van Ossenbruggen als workshopleider. Deze workshop is bestemd voor kwantitatief georiënteerde onderzoekers van medior tot senior.

Statistisch Onderzoek en Data-Analytics onderzoek neemt binnen de AVG een speciale plaats in. In de ClouToday willen we daar de komende tijd wekelijks aandacht aan besteden door een veel gestelde vraag te behandelen.

In het tijdperk met grote ontwikkelingen rondom analytics, vraagt Robert van Ossenbruggen zich af of we niet te veel vertrouwen op data en modellen. Zijn blog is een ode aan de zachte kant van marketing intelligence.

Met haar proefschrift op het gebied van online communicatie won Lara Lobschat de Insights Scientist van het jaar 2018.

De Award voor Young Talent van het jaar 2018 is uitgereikt aan Niels Bouwman van Kantar Millward Brown.

Bij de MOAwards 2018 ging de titel Insights Professional Bureauzijde van het jaar 2018 naar Eltine van der Veer van Braingineers.

DVJ Insights is bij de uitreiking van de MOAwards 2018 in de WesterUnie in Amsterdam uitgeroepen tot Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar.

De award voor Insights Professional Bedrijfszijde van het jaar 2018 gaat naar Daniëlle Koning van UWV. De jury roemde haar slagvaardigheid, die er voor gezorgd heeft dat de klant bij UWV veel meer centraal staat.

Aanmelden Cloutoday