Word digital en webanalytics specialist

Steeds meer oriëntatie en koopgedrag vindt online plaats. De uitdaging is om in de online communicatie zo goed mogelijk in te spelen op de behoeftes van de digitale consument. Hoe doe je dat? Start nu met de opleiding Digital- en Webanalytics Specialist bij Beeckestijn en wordt volwaardig specialist op het gebied van digitale en webanalyse.

Digital analytics als belangrijk vakgebied

Het vakgebied van digital analytics en web analytics is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. In de opleiding wordt praktische ervaring opgedaan met alle veelgebruikte webanalyse tools en oplossingen zoals Google Analytics, Adobe Analytics, tagmanagement, A/B testing tools en conversie optimalisatie. Het Google Analytics Individual Qualification examen maakt onderdeel uit van de opleiding.

Zelf aan de slag als digital analist

Beeckestijn Business School biedt sinds kort i.s.m. MOA de opleiding Digital- en Webanalytics Specialist aan. Met deze opleiding leer je de praktijk van het analyseren van digitale en online data. De opleiding is ontwikkeld voor (young) professionals die zelf aan de slag willen op het gebied van webanalyse, digital analyse en online marketing. Binnen enkele maanden leer je op tactisch en operationeel niveau hoe je succesvol webanalyse tools selecteert, implementeert en gebruikt. Dankzij de zeer ervaren docenten, de interactie met studiegenoten, de praktische kennis, de groepsopdracht, de examens en de vele cases ben je binnen enkele maanden een praktische digital analist /webanalist.

In het kort

College: Avondopleiding: 16.30 - 21.30 uur start 23 november 2017

Duur: 18 colleges, 4 maanden

Locaties: Amsterdam, Utrecht, Leusden

Meer informatie en inschrijven via Beeckestijn

Aanmelden Cloutoday