Expertise Sessie Kids & Youth research

Het nieuwe seizoen trapt Sylvie Verbiest van SMALL kids & youth research af met een interactieve sessie over onderzoek met Generatie Z. In anderhalf uur krijg je een indruk hoe jij de jongeren van nu kan begrijpen en insights krijgt door zelf in beweging te komen.

We kijken ook naar de verschillen tussen generatie Z en Y, de Millennials. Als je je inschrijft ga je ook zelf aan de slag. Je krijgt een week vooraf een leuke online pre work opdracht. Na afloop heb je er zin in en weet je beter wat de mogelijkheden zijn voor jongeren marktonderzoek. Ieder deelnemer ontvangt een boek.

Deze expertise sessie wordt georganiseerd door de MOA en wordt gehouden in het Nederlands. Opbouw van de sessie: 35% theorie en 65% praktijk.

Inloop om 14.30 uur, aanvang is 15.00 uur tot16.30 uur met aansluitend een borrel.

Indien na de inleiding meer interesse is in jonge doelgroepen, kan de volledige workshop gevolgd worden waarin de theorie van de ontwikkeling van kinderen en de ontwikkeling van jongeren wordt behandeld gedurende twee dagdelen. Voor meer informatie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Kosten en locatie

De bijeenkomst is gratis voor MOA-leden*.

Niet-leden** betalen € 50,-. 

* Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van te voren schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het tarief voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is. No-show fee is € 25 (excl. BTW).

** Het is niet mogelijk een inschrijving te annuleren. Als je verhinderd bent is het uiteraard mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. No-show fee is € 50 (excl. BTW).

Locatie: MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151

1043 GR  Amsterdam

T 020-5810710

schrijfjehierin deelnemerslijst

Aanmelden Cloutoday