Beveel nu jouw favoriete kandidaten aan!

Een MOAward win je niet zomaar. Het is dé vakprijs voor inspirerende insights professionals en toonaangevende marketing research & analytics bureaus die het verschil maken in ons vakgebied. There’s no award like a MOAward. En jij kunt meebepalen wie er wint!

De MOAwards 2019 worden uitgereikt in de volgende categorieën:

  • Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar;
  • Insights Professional van het jaar - Bureauzijde;
  • Insights Professional van het jaar - Bedrijfszijde;
  • Young Talent van het jaar;
  • Digital & Webanalist van het jaar;
  • Insights Scientist van het jaar.
Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar
De prijs voor het Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar 2019 wordt uitgereikt aan een bureau dat zich in het voorafgaande jaar op positieve en opvallende wijze gemanifesteerd heeft en daarmee een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de research en analytics branche. Opdrachtgevers bepalen welke bureaus in aanmerking gaan komen voor de titel Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar 2019. Beveel jouw favoriete bureau(s) aan via het formulier.
BUREAU(S) AANBEVELEN
Insights Professional van het jaar - Bureau- en Bedrijfszijde
Wie is jouw rots in de branding en verdient het om Insights Professional van het jaar 2019 te worden? Er wordt een Insights Professional Bureauzijde én Bedrijfszijde gekozen. Stel jouw favoriete onderzoekers vóór 27 februari a.s. kandidaat via het formulier. Je kunt je collega’s aanbevelen, maar ook een klant of relatie in de schijnwerpers zetten. Wie weet winnen zij dankzij jou zo’n felbegeerde MOAward!
Young Talent van het jaar
Ken jij in het marktonderzoekvak een ‘jonge hond‘ met veel enthousiasme, lef én een vernieuwende visie? Een Young Talent die het naar jouw idee helemaal gaat maken? Beveel hem of haar dan vóór 27 februari aan voor de Young Talent Award.
Digital & Webanalist van het jaar
De digitale analisten zijn onmisbaar en daarom willen wij ook deze onderzoekers in het zonnetje zetten met de MOAward voor de Digital & Webanalist van het jaar. Ken jij een Digital & Web specialist die deze prijs verdient? Beveel hem of haar dan vóór 27 februari aan als kandidaat voor de MOAward Digital & Webanalist van het jaar.
KANDIDAAT AANBEVELEN
Insights Scientist van het jaar

Wetenschappers konden weer meedingen voor de prijs Insights Scientist van het jaar 2019! De retail sector is volop in beweging. Denk bijvoorbeeld aan het verdwijnen van V&D uit het straatbeeld of de opkomst van online supermarkt Picnic. De jury heeft in lijn hiermee “Surviving the Retail Revolution” als Topic of the Year 2019 gekozen.

Voor de prijs Insights Scientist van het jaar worden drie auteurs door de vakjury gekozen die in het afgelopen jaar de vakbladen hebben gedomineerd met baanbrekende inzichten. Drie auteurs hebben in de ogen van de jury, door middel van zijn/haar wetenschappelijke verhandeling over Surviving the Retail Revolution, een wezenlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de retail sector:

  • Robert Rooderkerk - Rotterdam School of Management | Erasmus University Rotterdam;
  • Laurens Sloot - Rijksuniversiteit Groningen;
  • Els Gijsbrechts - Tilburg University.

De drie genomineerden worden verzocht een presentatie te geven op een symposium rondom het topic Surviving the Retail Revolution op woensdag 24 april 2019 in het Aristo Meeting Center in Amsterdam. De jury zal na het symposium, mede op basis van de presentatie, de uiteindelijke winnaar kiezen.

Bekendmaking genomineerden
Alle informatie die wij voor de MOAwards toegestuurd krijgen over de kandidaten zal vertrouwelijk behandeld worden. De jury zal op basis van deze informatie de genomineerden bepalen. De genomineerden voor de MOAwards 2019 worden op 12 april 2019 bekend gemaakt via de MOA en een speciale bijlage in vakblad Clou.
Prijzen
Naast de ontvangst van de bronzen MOAward en een oorkonde levert het winnen van deze prijs voor de winnaars natuurlijk veel erkenning en publiciteit op via diverse vakbladen zoals Clou, Adformatie en via de MOA-uitingen.
Uitreiking MOAwards 2019
De uiteindelijke winnaars ontvangen hun MOAward tijdens de MOAwards at the park party op woensdag 12 juni 2019 in de WesterUnie/WesterLiefde Amsterdam! Een geweldig feest met heerlijke hapjes, zomerse cocktails en onderzoekers die met hun voetjes van de vloer gaan. Save the date!
Outdoor Challenge 2019
Ben jij fanatiek, sportief, houd je van uitdaging en wil je graag buitenspelen en winnen? Om met jouw team winnaar te worden van de tweede editie van deze challenge, voorafgaand aan de MOAwards Party, moet je je alleen nog even inschrijven. Ga voor meer informatie naar onze website.
MOAWARDS.NL

Aanmelden Cloutoday