Van Hellemond & Co viert 17-jarig bestaan met nieuwe locatie

Van Hellemond & Co, gespecialiseerd in ConsumerCasting, onderzoekslocaties en vergaderlocaties, viert deze maand haar 17-jarig bestaan. De verjaardag valt samen met de opening van CS2, de nieuwste onderzoekslocatie.

In augustus heeft Van Hellemond & Co de deuren van onderzoekslocatie de Oude Looier gesloten. Locatie CS bleek voor veel marktonderzoekers favoriet, voornamelijk door de goede bereikbaarheid. Daarom is er ter vervanging van de oude Looier nog een locatie gecreëerd op de Prins Hendrikkade: CS2. Met twee locaties, het kantoor, en het callcenter op één adres, mag CS met recht het ‘kloppend hart’ van Van Hellemond & Co genoemd worden.

In 1997 begon Sandra van Hellemond  vanuit huis met ConsumerCasting. In 1998 opende het kantoor aan de Nieuwe Leliestraat. Als snel begon Sandra als eerste in Nederland een externe locatie specifiek voor kwalitatief marktonderzoek: de Oude Looier in de Jordaan. Kantoor verhuisde in 2006 naar een groter pand aan de Prins Hendrikkade. Ook hier werd een onderzoekslocatie gecreëerd: locatie CS. In jaren erna openden ook de deuren van locatie Kleine Haag in Amersfoort.

Bron: Persbericht Van Hellemond & Co, 22 september 2014

Aanmelden Cloutoday