Ruigrok NetPanel breidt kwantitatief onderzoeksteam uit

Ruigrok NetPanel breidt kwantitatieve onderzoeksteam uit met  twee junior onderzoekers, Anouk Tramper en Fleur van Nieuwenhuizen.   

Met een achtergrond in zowel Industrieel Ontwerpen als Marketing is Anouk Tramper (25) een waardevolle toevoeging voor het team. Wensen en behoeften van consumenten in kaart brengen om daarmee input te leveren voor het perfecte product of dienst is wat haar drijft. Na werkzaam te zijn geweest bij onderzoeksbureau Profacts in Gent komt ze nu in Amsterdam haar onderzoek skills inzetten.

Fleur van Nieuwenhuijzen (27) komt van Corporate Salessupport bij de Persgroep. Maar met een achtergrond in Economic & Consumerpsychology kruipt haar onderzoeksbloed waar het niet gaan kan. Fleur wordt blij van het verbinden van mensen, kennis en ideeën en heeft een talent om onderwerpen vanuit een net iets andere hoek te bekijken. Haar fascinatie voor mensen komt goed van pas als onderzoeker. Waarom maken mensen bepaalde keuzes en hoe komen die tot stand? Met antwoorden op die vragen helpt ze organisaties verder. 
Bron: Persbericht Ruigrok Net/Panel, 9 augustus 2017

Aanmelden Cloutoday