MWM2 technologie verder als Crowdtech

Vanaf 2 juli zal de technologie van MWM2 verder gaan onder de naam Crowdtech. MWM2 denkt de klant zo beter te kunnen bedienen met MWM2 consultancy én Crowdtech technologie. 

Crowdtech is in 2013 door MWM2 opgezet als internationaal merk voor hoogwaardige, toegankelijke en betaalbare research software. Crowdtech biedt internationaal de All-In-One Research solution waarmee organisaties zelf vrijwel iedere vorm van marktonderzoek kunnen opzetten en monitoren. "Omdat onze ontwikkelaars zowel voor Nederlandse als internationale opdrachtgevers werken is het een logische stap om ook de Nederlandse technologie onder de naam Crowdtech onder te brengen", aldus MWM2.

Meer focus, betere dienstverlening

De rebranding van MWM2’s technologie naar de naam Crowdtech is van belang om meer focus te kunnen aanbrengen in de dienstverlening van MWM2 en Crowdtech. "Door de technologie los te koppelen van de consultancy kunnen we ons bij MWM2 volledig richten op onze marktonderzoeksconsultancy en zal Crowdtech zich volledig kunnen richten op het verder ontwikkelen van onze technologie. Uiteindelijk zorgt dit er voor dat we onze opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen met hoogwaardige consultancy én technologie. Dit alles met het doel om organisaties te versterken door hen te helpen goed naar hun klanten te luisteren", licht MWM2 toe.  

Bron: Persbericht MWM2, Crowdtech, 29 juni 2018

Aanmelden Cloutoday