Strategische samenwerking Respondenten.nl en Boomerang Media

Respondenten.nl sluit een exclusieve samenwerking met Boomerang Media van de welbekende freecards. De samenwerking bestaat uit het werven van nieuwe pannelleden voor Respondenten.nl en onderzoek op maat voor Boomerang Media.

Dat kunnen onderzoeken zijn op branche- of zelfs adverteerdersniveau maar ook minder voor de hand liggende onderwerpen zullen aan bod komen. Het blijft wel Boomerang natuurlijk.

Yvette Huitema, founder Respondenten.nl: Met deze samenwerking hebben wij de mogelijkheid om tienduizenden nieuwe respondenten te werven. Hiermee kan ons panel enorm groeien en we verwachten nu veel mensen toe te voegen die gewoonlijk niet deelnemen aan onderzoeken: het uitgaanspubliek. En dat is weer goed voor onze opdrachtgevers.

Remco Duinkerken, eigenaar Media Depot (waaronder Boomerang Media): Voor mij komt er een lang gekoesterde wens uit. Ik wil graag weten wat onze doelgroep bezighoudt; hoe denken ze over merken, producten maar ook over de maatschappij en zichzelf. Zelf onderzoek optuigen geloof ik niet in want dan wordt het al snel een WC Eend-onderzoek met weliswaar lovende uitkomsten maar waar weinig waarde aan gehecht zal worden. De samenwerking met Respondenten.nl garandeert mij onafhankelijke uitkomsten.

Bron: Persbericht Respondenten.nl, 14 oktober 2019

Aanmelden Cloutoday