Tijd voor nuance in de I&O Research-campagne

Met de I&O-campagne ‘Tijd voor nuance’, die van 6 tot 13 november in abri’s in Den Haag te zien is, probeert I&O Research deze boodschap op een ludieke manier aan de Haagse opdrachtgevers over te brengen.

Als we het nieuws zien, lijkt de Nederlandse samenleving soms volledig gepolariseerd. Maar de wereld is niet zwart-wit en mensen zijn zelden alleen vóór of faliekant tegen.

Als onderzoeksbureau voor overheid en non-profit wil I&O Research een stap verder en dieper dan deze eendimensionale beelden gaan.

"We willen niet alleen laten zien wat mensen vinden, maar ook wie dat vinden en waarom ze dat vinden. Bovenal willen we met ons onderzoek laten zien waar er een uitweg ligt voor een impasse of maatschappelijke tegenstelling. We brengen in kaart wat het probleem is, hoe er over wordt gedacht en welke oplossingsrichtingen mogelijk zijn. Om de voor de hand liggende reden: dat is wat onze opdrachtgevers nodig hebben", aldus I&O Research.

Campagne ‘Tijd voor nuance’

In de I&O-campagne ‘Tijd voor nuance’, die van 6 tot 13 november in abri’s in Den Haag te zien is (en in dezelfde periode op de pagina’s en website van Binnenlands Bestuur), probeert I&O Research deze boodschap op een ludieke manier aan de Haagse opdrachtgevers over te brengen. Bekijk de geanimeerde uitingen op de website van I&O Research.

Daarnaast heeft I&O Research ook een nieuwe website ontwikkeld. 

Bron: I&O Research, 4 november 2019

Aanmelden Cloutoday