Respondenten.nl voor derde keer FD Gazelle!

Respondenten.nl is dit jaar wederom FD Gazelle. De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om in aanmerking te komen moet je aan een aantal criteria voldoen.

Zo dien je onder andere een minimale omzetgroei te hebben van 20% over een periode van drie jaar. Deze omzetgroei mag niet onderbroken zijn.

"Dat we nu voor de 3e keer gewonnen hebben is echt iets om super trots op te zijn. Er zijn veel bedrijven die snel groeien maar om die groei ook daadwerkelijk vast te houden is echt een uitdaging. Dat wij daar nu al jaren achter elkaar in slagen is iets om extra trots op te zijn. Dit kan alleen doordat wij werken met een super gemotiveerd team dat zin heeft om er elke keer weer de volle 100% voor te gaan. Eén van onze kernwaardes is dan ook daadkracht, iets waar onze opdrachtgevers nog steeds heel erg blij van worden!", aldus Respondenten.nl.

"Groei is voor ons geen doel op zich maar we vinden het mooi dat wij zelf, ons bedrijf en de mensen die bij ons werken zich continue blijven ontwikkelen en dat is zeker het geval bij een bedrijf dat zo hard groeit. We werken hard en geloven erg in innovatie en vernieuwing en willen voorop blijven lopen als het gaat om manieren waarop wij ons panel kunnen uitbreiden en kunnen communiceren met onze respondenten. De award maakt ons trots, op zowel ons bedrijf, ons team en op iedereen met wie wij samenwerken.”

 

Bron: Persbericht Respondenten.nl, 20 november 2019

Aanmelden Cloutoday