InSites Consulting neemt ABN Impact over

InSites Consulting heeft aangekondigd dat het ABN Impact, het Aziatische online onderzoeksbureau, overneemt. ABN Impact, dat tien jaar geleden werd opgericht, heeft in Azië naam gemaakt als het referentie bureau in insight communities.

Het bedrijf heeft kantoren in Bangkok, Hong Kong SAR, Jakarta, Manila, Seoul, Shanghai en Singapore, en biedt zowel lokale als internationale klanten daardoor een brede toegang tot de regio.

"Azië is goed voor bijna twee derde van de wereldwijde economische groei, en nog steeds de meest dynamische regio ter wereld. Het continent is de thuisbasis van bijna 60 procent van de wereldbevolking met een gemiddelde leeftijd van net boven de 30, en vervult een pioniersrol in tal van aspecten van de digitale revolutie. Het is dan ook geen verrassing dat onze internationale klanten met wereldwijde groeiambities fors in de regio investeren. Dankzij de overname van ABN Impact kunnen wij onze klanten nog beter begeleiden en nemen we een grote stap voorwaarts in onze ambitie de wereldwijde marktleider in online insight communities te worden.”, zegt Kristof De Wulf, medeoprichter en CEO van InSites Consulting.

De acquisitie van ABN Impact is de vijfde overname van InSites Consulting in amper twee jaar tijd. Na deze overname zal InSites Consulting kunnen bogen op een omzet van meer dan 65 miljoen euro, en 600 medewerkers in 17 vestigingen tewerkstellen. In Azië zal de InSites Consulting-groep haar activiteiten uitvoeren onder de merknaam ABN Impact | InSites Consulting. InSites Consulting Australia blijft de merknaam voor de Australische markt.

“ABN Impact en InSites Consulting passen op talloze vlakken perfect bij elkaar”, aldus Maz Amirahmadi, CEO van ABN Impact. “Samen zullen we inspanningen blijven leveren om onze geavanceerde researchactiviteiten via insight communities naar een hoger niveau te tillen. Door onze krachten te bundelen, zullen we steeds meer vooruitstrevende en toonaangevende inzichten over klantenervaringen, innovatie en merkstrategieën mogelijk kunnen maken. Ons doel bestaat erin onze klanten alle kansen aan te reiken om de toekomst vorm te geven.”

De doorgewinterde en ervaren leiders van ABN Impact worden managing partners van de InSites Consulting-groep en zullen in de nieuwe organisatie een essentiële functie vervullen. Maz Amirahmadi, de voormalige CEO van ABN Impact, wordt CEO van ABN Impact | InSites Consulting. Scott Lee, de voormalige Chief Client Officer van ABN Impact, wordt Senior Client Partner van ABN Impact | InSites Consulting.

Bron: Persbericht Insites Consulting, 10 december 2019

Aanmelden Cloutoday