MWM2 en Innervoice opnieuw ISO gecertificeerd

MWM2 en InnerVoice (onderdeel van MWM2) hebben opnieuw het ISO20252 certificaat behaald. Hiermee voldoen beide bureaus aan de wereldwijde standaard voor kwaliteitsmanagement van marktonderzoek.

Kwaliteitsgarantie voor opdrachtgevers

Het ISO-20252:2019 certificaat garandeert de kwaliteit van de opzet en uitvoering van marktonderzoeksprojecten. Opdrachtgevers hebben hiermee de garantie dat alle facetten van zowel kwantitatief als kwalitatief marktonderzoek aan de hoge kwaliteitseisen van ISO voldoen.

MWM2 voldeed eerder al aan de ISO-20252:2013 norm. Het grootste verschil met deze eerdere normering is de opdeling in zes verschillende onderzoeksactiviteiten (annexes). MWM2 en InnerVoice zijn nu gecertificeerd voor al deze annexes.

Bevestiging van constante kwaliteit

Directeur Govert van den Bos reageert verheugd op de nieuwe ISO-certificering: “Wij zijn heel trots op het behalen van het nieuwe ISO-certificaat. In onze visie staan er in deze hernieuwde ISO ook duidelijkere kaders over andere vormen van onderzoek, zoals UX-onderzoek en social media monitoring. De hernieuwde ISO-certificering is een bevestiging van onze constante kwaliteit en verdere professionalisering van onze innovatieve, dynamische organisatie.”

 

Over MWM2 & InnerVoice

Full-service marktonderzoeksbureau MWM2 behoort tot de grootste marktonderzoeksbureaus van Nederland en is onder andere marktleider op het gebied van research panels & -communities. Door goed te luisteren brengt MWM2 de wensen, verwachtingen en beleving van klanten van haar opdrachtgevers in kaart. Met behulp van innovatieve Crowdtech-technologie en hoogwaardige consultancy vertaalt MWM2 de stem van de klant naar rijke inzichten en concrete verbeteracties voor haar opdrachtgevers.

InnerVoice is een initiatief van marktonderzoeksbureau MWM2 en richt zich onder meer op het verbeteren van de employee experience. InnerVoice maakt daarbij gebruik van een medewerkerscommunity; een snelle, interactieve onderzoeksmethode die zorgt voor brede kwalitatieve inzichten.

 

Bron: Persbericht MWM2, 16 januari 2020

Aanmelden Cloutoday