Global Trends 2020 - webinar Ipsos

Als gevolg van de coronacrisis verandert de wereld nu nog sneller dan ooit. Voor bedrijven, overheidsinstellingen en individuen is het belangrijk nu niet slechts te focussen op de korte termijn, maar juist ook plannen te maken voor de toekomst.

In de context van de huidige Corona-ontwikkelingen presenteert Ben Page - Country Manager Ipsos UK en één van de meest gerespecteerde Britse trendwatchers - 12 dieperliggende trends die de wereld ook na Corona gaan domineren. Welke blijvende effecten zou de huidige situatie kunnen hebben?

Ontdek welke veranderingen er plaatsvinden en welke invloed deze hebben op de producten of diensten die consumenten kopen of gebruiken.

Deze webinar vind plaats op donderdag 9 april om 13.00u. De herhaling van deze webinar vind plaats op dinsdag 14 april om 9.30u en wordt gepresenteerd door Chief Client Officer, Eric Landwaart. Het inschrijfformulier komt snel online op deze webpagina. Wil je je voorregistreren? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden Cloutoday