Personalia

Personalia

Wilt u nieuwe medewerkers voorstellen?

Breng ons op de hoogte van bestuurswisselingen of nieuwe medewerkers! Stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ruigrok NetPanel heeft de afgelopen maanden nieuwe collega’s mogen verwelkomen in het kwalitatieve onderzoeksteam.

MWM2 heeft Lieke van Oosterhout per 25 maart aangetrokken als Junior Research Consultant voor haar afdeling Research Panels, waar MWM2 marktleider in is. Daarnaast start ook Hanna Rab op 25 maart als Junior Consultant bij MWM2. Zij gaat werken bij Team Kwalitatief Onderzoek.

SAMR Marktvinders heeft vier nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Het team Data Creatives is versterkt met Roberto Domínguez Gómez, Geert Jan Le Febre en Twan Karremans. Eline van Beekhoven is gestart als office manager.

CG heeft afgelopen maand 4 nieuwe klant-contactpersonen aangenomen. Twee voor afdeling selecties en twee voor onderzoekslocaties Amsterdam en Amersfoort.

MWM2 heeft zich versterkt met vier ambitieuze Junior Consultants voor de afdelingen Research Panels, Finance & Services en Kwalitatief Onderzoek.

MWM2 heeft zich per 1 maart versterkt met Ronald Steenhoek als nieuwe teammanager van de afdeling Finance & Services.

Op de valreep van 2019 kreeg Totta Research een nieuwe collega bij: Ganna Chalapko is er gestart in de rol van een marketing en communicatie manager en zal zorg dragen voor alle interne en externe communicatie en PR activiteiten van het onderzoeksbureau.

Validators is een nieuw directielid rijker: Sander Gaalman is op 1 januari gestart als Director Research & Operations. Eerder had Sander diverse managementfuncties op gebied van consumer & market insights bij Ziggo (UPC Nederland) en KPN.

Winkle, het Amsterdamse bureau voor innovatie onderzoek met daarnaast vestigingen in Londen en New York, viert dit jaar haar tiende verjaardag! Samen met haar grotere zus Happen, zet Winkle zich al tien jaar in om onderzoek simpel en toegankelijk te maken voor álle doelgroepen binnen het bedrijfsleven.

Bij Respondenten.nl startten de afgelopen maand maar liefst drie nieuwe collega’s in verschillende teams. Rik Salomé is onlangs gestart als accountmanager online marktonderzoek.

Aanmelden Cloutoday