Personalia

Personalia

Wilt u nieuwe medewerkers voorstellen?

Breng ons op de hoogte van bestuurswisselingen of nieuwe medewerkers! Stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Validators is een nieuw directielid rijker: Sander Gaalman is op 1 januari gestart als Director Research & Operations. Eerder had Sander diverse managementfuncties op gebied van consumer & market insights bij Ziggo (UPC Nederland) en KPN.

Winkle, het Amsterdamse bureau voor innovatie onderzoek met daarnaast vestigingen in Londen en New York, viert dit jaar haar tiende verjaardag! Samen met haar grotere zus Happen, zet Winkle zich al tien jaar in om onderzoek simpel en toegankelijk te maken voor álle doelgroepen binnen het bedrijfsleven.

Bij Respondenten.nl startten de afgelopen maand maar liefst drie nieuwe collega’s in verschillende teams. Rik Salomé is onlangs gestart als accountmanager online marktonderzoek.

MetrixLab heeft José Antonio Huerta benoemd als Managing Director voor Mexico. José neemt kennis van de lokale markt en wereldwijde merken mee in zijn nieuwe rol. 

Marktonderzoeksbureau MWM2 heeft Tjerk Eilander (38 jaar) per 1 december benoemd tot nieuw lid van haar managementteam. Binnen het nieuwe MT van MWM2, dat verder bestaat uit Govert van den Bos, Hemmo Vriend, Manon Wiegman en Melvin van Luit, wordt Tjerk Eilander verantwoordelijk voor product & innovatie en data analytics.

Nielsen heeft voormalig IBM topman David Kenny benoemd als Chief Executive Officer. Hij vervangt Mitch Barns, die na 22 jaar bij Nielsen, met pensioen gaat.

Motivaction verwelkomt in november twee nieuwe collega’s die binnen verschillende teams aan de slag zijn gegaan. 

DirectResearch verwelkomt Peter van de Vijver als Research Director. Per 1 november is hij toegetreden tot het DirectResearch-team. Peter wordt tevens lid van het management team van DirectResearch. 

Motivaction staat niet stil. In de afgelopen periode begonnen 5 nieuwe collega’s bij de verschillende teams binnen het bedrijf.

Sander Gaalman is op 1 augustus gestart als Senior Research Consultant bij onderzoeksbureau Validators. Hij neemt een bulk aan research ervaring mee, opgedaan bij grote merken in de telecom & mediasector als Ziggo en KPN. Ook in zijn nieuwe functie bij Validators ligt de focus op het verwerven van actionable insights, maar nu voor diverse opdrachtgevers.

Aanmelden Cloutoday