Personalia

Personalia

Wilt u nieuwe medewerkers voorstellen?

Breng ons op de hoogte van bestuurswisselingen of nieuwe medewerkers! Stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stefan Peters is per 1 november bij Haystack Consulting gestart in de rol van Strategic Growth Enabler. In deze rol gaat hij klanten adviseren op vraagstukken rond nieuwe markten, producten en diensten, merk en shopper. Zijn jarenlange consultancy ervaring bij GfK past goed bij de nieuwe route van Haystack Consulting.

Kirsten Andres wordt per 1 februari de nieuwe voorzitter/directeur van NIMA, beroepsvereniging voor professionals voor marketing, communicatie en sales. De NIMA Ledenraad heeft dat maandag 18 november besloten tijdens de ledenraadvergadering.

Team Vier verwelkomt Esther de jong als nieuwe collega in de functie van Senior Research Consultant. Esther brengt veel marktonderzoekservaring mee die ze zowel aan bureau- als klantzijde heeft opgedaan in de afgelopen 20 jaar en zal bij Team Vier diverse onderzoekstrajecten gaan begeleiden en uitvoeren.

Inge Sjobbema is per 1 oktober in dienst getreden als senior research consultant kwalitatief bij MWM2. Met Inge Sjobbema heeft MWM2 een zeer ervaren consultant aangetrokken voor haar sterk groeiende kwalitatieve team.

Astrid Valks is gestart als Accountmanager voor PanelWizard en Factsnapp. Naast het uitlopen van triathlons en desertraces gaat zij nu onder andere de uitdaging aan om Factsnapp nog beter op de kaart te krijgen.

Bart Nietveld (25) en Eline de Jong (24) zijn per september beide gestart als Research Consultant in het team van MediaTest.

MetrixLab heeft Gayatri Srikant benoemd tot Managing Director voor Singapore. Ze vervangt Rob Valsler die op zijn beurt is benoemd tot Regional Managing Director voor AMEA regio.

Met ingang van 1 oktober 2019 is Gerben Huijgen algemeen directeur van I&O Research. Hij volgt daarmee Inge Reijmer op. Gerben maakt sinds 2015 – samen met Inge – deel uit van de directie.

Begin september is Ank van Ophoven als Strategic Research Advisor toegevoegd aan het Haystack team in Nederland.

Per september verwelkomt Totta Research Paul van den Heuvel in de rol van een medior en Roel Jansen als een junior marktonderzoeker.

Aanmelden Cloutoday