Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Personalia

Personalia

Wilt u nieuwe medewerkers voorstellen?

Breng ons op de hoogte van bestuurswisselingen of nieuwe medewerkers! Stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Astrid Valks is gestart als Accountmanager voor PanelWizard en Factsnapp. Naast het uitlopen van triathlons en desertraces gaat zij nu onder andere de uitdaging aan om Factsnapp nog beter op de kaart te krijgen.

Bart Nietveld (25) en Eline de Jong (24) zijn per september beide gestart als Research Consultant in het team van MediaTest.

MetrixLab heeft Gayatri Srikant benoemd tot Managing Director voor Singapore. Ze vervangt Rob Valsler die op zijn beurt is benoemd tot Regional Managing Director voor AMEA regio.

Met ingang van 1 oktober 2019 is Gerben Huijgen algemeen directeur van I&O Research. Hij volgt daarmee Inge Reijmer op. Gerben maakt sinds 2015 – samen met Inge – deel uit van de directie.

Begin september is Ank van Ophoven als Strategic Research Advisor toegevoegd aan het Haystack team in Nederland.

Per september verwelkomt Totta Research Paul van den Heuvel in de rol van een medior en Roel Jansen als een junior marktonderzoeker.

Manon Wiegman gaat samen met Carine van Kooten het Nederlandse kantoor van Epiphany RBC leiden. Beiden hebben hun sporen ruimschoots verdiend in het marktonderzoek bij o.a. GfK, Kantar, TNS en meer recent MWM2.

Suzanne Plantinga versterkt Totta Research als teammanager non-profit. De afgelopen 13 jaar heeft zij bij Kantar Public (voorheen TNS NIPO) gewerkt waar ze als junior onderzoeker begon en als client director wegging.

Per medio augustus treedt Stefan Klomp bij DirectResearch in dienst als Sales Consultant. Hij houdt zich in daarin bezig met zowel New Business als accountmanagement.

MWM2 heeft Valerie Vieira (36 jaar) per 1 augustus benoemd tot nieuw MT lid. Valerie Vieira wordt verantwoordelijk voor de kwantitatieve onderzoeksafdelingen van MWM2 en sales.

Aanmelden Cloutoday