Personalia

Personalia

Wilt u nieuwe medewerkers voorstellen?

Breng ons op de hoogte van bestuurswisselingen of nieuwe medewerkers! Stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Motivaction staat niet stil. In de afgelopen periode begonnen 5 nieuwe collega’s bij de verschillende teams binnen het bedrijf.

Sander Gaalman is op 1 augustus gestart als Senior Research Consultant bij onderzoeksbureau Validators. Hij neemt een bulk aan research ervaring mee, opgedaan bij grote merken in de telecom & mediasector als Ziggo en KPN. Ook in zijn nieuwe functie bij Validators ligt de focus op het verwerven van actionable insights, maar nu voor diverse opdrachtgevers.

MWG, de branche-organisatie die jaarlijks duizenden professionals bijpraat over de laatste ontwikkelingen binnen de media, heeft vanaf 1 oktober een nieuwe directeur. Ariaen de Jong stapt na ruim 8 jaar bij RTL gewerkt te hebben als Manager Communicatie B-2-B, over naar MWG.

Per 1 augustus is Jochem Reinders Folmer toegetreden als partner bij Perspective. Hij wordt hiermee de derde partner naast Markus Leineweber en Richard Alker.

Team Vier is per 1 augustus versterkt met Senior Research Consultant Martijn van Lambalgen. Martijn is een ervaren en ondernemende research consultant binnen branding, media en advertising. Hij heeft als zelfstandige ondernemer binnen verschillende bedrijven afdelingen opgezet, klanten en onderzoeken succesvol gemanaged.

Per 1 juli 2018 wordt het team versterkt door Denise van Duijn in de rol van Research Executive.

Op 27 juni hebben de leden van PvKO tijdens de Algemene Ledenvergadering ingestemd met uitbreiding van het bestuur met Baukje Korsten (Cendris), Lesly Broekaart (RET) en Bas Nieboer (Coniche).

Vanaf heden is Bart Massa toegevoegd aan het managementteam van Validators. Massa is hiermee het derde MT-lid, naast Erik Prins en Martin Leeflang.

Het team van SAMR Marktvinders is per 1 juni versterkt met senior recruiter Dwight Oehlers. Hij zal het label SAMR Interim Solutions nog steviger op de kaart zetten.

Haystack heeft Kjell Massen benoemd als Country Manager the Netherlands. "Kjell brings along 15 years of experience in market research on agency side and has been appointed as Dutch ESOMAR representative since 2016".

Aanmelden Cloutoday