Personalia

Personalia

Wilt u nieuwe medewerkers voorstellen?

Breng ons op de hoogte van bestuurswisselingen of nieuwe medewerkers! Stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DVJ Insights heeft Michèle van Waterschoot aangesteld ter versterking van het internationale consultants team in Nederland en de UK. De doelstelling van DVJ is om één sterk consultants team te hebben dat opereert vanuit Nederland en de UK.

Raymond Puts (51) wordt de nieuwe directeur van de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN). Hij was tot afgelopen najaar bestuursvoorzitter van uitzendorganisatie USG People, de nummer twee op de Nederlandse uitzendmarkt. Puts zal in zijn nieuwe functie ook onderdeel uitmaken van de werkgeversdelegatie van de Stichting van de Arbeid.

De Algemene Ledenvergadering van Platform voor Klantgericht Ondernemen heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Daan Noordeloos zal per 1 januari 2020 de voorzittersrol vervullen en Jan-Hein Pierik verrijkt het bestuur als beoogd penningmeester.

Onlangs is Frank Volmer, algemeen directeur van Ster, benoemd tot voorzitter van Screenforce. Frank volgt Ton Rozestraten (CCO van RTL) op, voor wie de termijn van twee jaar verstreken is.

Stefan Peters is per 1 november bij Haystack Consulting gestart in de rol van Strategic Growth Enabler. In deze rol gaat hij klanten adviseren op vraagstukken rond nieuwe markten, producten en diensten, merk en shopper. Zijn jarenlange consultancy ervaring bij GfK past goed bij de nieuwe route van Haystack Consulting.

Kirsten Andres wordt per 1 februari de nieuwe voorzitter/directeur van NIMA, beroepsvereniging voor professionals voor marketing, communicatie en sales. De NIMA Ledenraad heeft dat maandag 18 november besloten tijdens de ledenraadvergadering.

Team Vier verwelkomt Esther de jong als nieuwe collega in de functie van Senior Research Consultant. Esther brengt veel marktonderzoekservaring mee die ze zowel aan bureau- als klantzijde heeft opgedaan in de afgelopen 20 jaar en zal bij Team Vier diverse onderzoekstrajecten gaan begeleiden en uitvoeren.

Inge Sjobbema is per 1 oktober in dienst getreden als senior research consultant kwalitatief bij MWM2. Met Inge Sjobbema heeft MWM2 een zeer ervaren consultant aangetrokken voor haar sterk groeiende kwalitatieve team.

Astrid Valks is gestart als Accountmanager voor PanelWizard en Factsnapp. Naast het uitlopen van triathlons en desertraces gaat zij nu onder andere de uitdaging aan om Factsnapp nog beter op de kaart te krijgen.

Bart Nietveld (25) en Eline de Jong (24) zijn per september beide gestart als Research Consultant in het team van MediaTest.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/demoa/public_html/cloutoday.nl/templates/yoo_sun/html/com_k2/templates/default/category.php on line 261

Aanmelden Cloutoday