Eline Geerligs van TNS Nipo naar MWM2

Per 14 april 2015 is Eline Geerligs (29) gestart als Research Consultant bij MWM2. In deze functie versterkt Eline het team Not-for-Profit. Eline heeft hiervoor drie jaar gewerkt als Marktonderzoeker bij TNS Nipo.

Eline heeft ruime ervaring binnen het vakgebied en is bij TNS Nipo haar carrière gestart in de Overheid & Non-profit sector. Daar hield zij zich bezig met het opzetten en uitvoeren van verschillende belevingsonderzoeken, waaronder klant-en medewerkeronderzoek, met specialisme overheid. Na enkele jaren heeft zij de overstap gemaakt naar FMCG en heeft zij zich gespecialiseerd in merk- en communicatieonderzoek. Eline heeft samengewerkt met onder andere NBTC, Friesland Campina, Perfetti van Melle en diverse gemeentes.

Eline: “MWM2 is niet voor niks marktonderzoeksbureau van het jaar geworden. Er werken bevlogen mensen die passie hebben voor hun werk en die luisteren naar klanten en dat zie je duidelijk terugkomen in de producten van MWM2. Er werken allemaal enthousiaste professionals en de mentaliteit van hard werken, nuchterheid en op zijn tijd ontspanning spreekt mij erg aan.”

 

Persbericht MWM2, 29 april 2015

Govert van den Bos, algemeen directeur bij MWM2: “MWM2, en in het speciaal het Not-for-Profit team, is blij met de komst van Eline. Haar NFP-en bureau ervaring vormt een positieve aanvulling voor het NFP-team en draagt bij aan de continue groei van dit team .”

Aanmelden Cloutoday