MWM2 breidt uit met drie nieuwe medewerkers

Jorieke Aben is gestart als Research Consultant bij MWM2, Valerie Vieira zet de stap van TNS Nipo naar MWM2 en Iris Bakker is gestart als Research Panel Manager bij MWM2.

Jorieke Aben
Jorieke heeft Psychologie en Bedrijfskunde gestudeerd. Na haar studie heeft zij gewerkt als Project Manager bij Dutch Flower Group en daarna bij TBWA\Neboko. Bij TBWA was zij het eerste aanspreekpunt voorhaar klant, Albert Heijn. Zij was projectmanager op gebied van advertenties, winkelmateriaal en fotografie en daarbij eindverantwoordelijk voor budget en planning.

Jorieke: “MWM2 heeft veel kennis in huis: online en offline, kwantitatief en kwalitatief én eigen technologie. MWM2 is een organisatie welke voortdurend bezig is met innoveren. Aandacht heeft voor training & ontwikkeling van medewerkers. Een diversiteit aan opdrachtgevers. Een bedrijf met leuke, jonge collega’s. En een prettig informele, professionele werkomgeving. Kortom, een mooie  omgeving om in te groeien en mijzelf verder te ontwikkelen.”

Govert van den Bos, algemeen directeur bij MWM2: “MWM2, en in het speciaal het Not-for-Profit team, is blij met de komst van Jorieke. Haar enthousiaste instelling en doorzettingsvermogen vormt een positieve aanvulling voor het NFP-team en draagt bij aan de continue groei van dit team .”

Valerie Vieira
Valerie Vieira (32) is gestart als Associate Team Manager bij onderzoeksbureau MWM2. In deze functie versterkt Valerie het team Consumer. Valerie heeft ruim 9 jaar ervaring op het gebied van marktonderzoek.
 
Valerie is zo’n 9 jaar geleden haar carrière gestart bij Veldkamp als Research Consultant. Na ruim 5 jaar heeft zij de overstap gemaakt naar TNS Nipo. Daar heeft zij zich gespecialiseerd in Customer satisfaction, stakeholder en direct feedback onderzoek. Valerie werkte samen met klanten in de energie, telecom en toerisme branche.
 
Valerie: “Ik had behoefte om te werken voor een bureau dat qua omvang iets kleiner is dan ik gewend was bij TNS Nipo, maar evengoed onmisbaar is in onderzoekswereld. MWM2 is zo een bureau dat flink aan de weg heeft getimmerd en zich positioneert als een innovatief, fris en dynamisch bureau.”

Govert van den Bos, algemeen directeur bij MWM2: “De jarenlange ervaring, kennis en specialisme van Valerie is een mooie aanvulling binnen het Consumer team. MWM2 is dan ook zeer blij met een ervaren kracht als Valerie.”

Iris Bakker
Iris Bakker (25) is gestart als Research Panel Manager. In deze functie versterkt Iris de Research Panel afdeling. Iris heeft hiervoor gewerkt als Indexeringsmedewerker bij NotuBiz.
 
Iris heeft sociologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit & Universiteit van Tilburg. Iris heeft haar master gecombineerd met een traineeship bij Movisie, een onderzoeks- en adviesbureau binnen het sociaal domein. Als traineee was zij betrokken bij onder andere de uitvoering van een monitor sociale sector, het opzetten van een kennisdossier en de effectmeting van een jongerencampagne.
 
Iris: “MWM2 biedt voor mij op verschillende vlakken een fantastische uitdaging. Enerzijds krijg ik de kans om met mijn commerciële vaardigheden aan de slag te gaan – een stukje sales, veel klantcontact en altijd servicegericht werken. Anderzijds zorgt de combinatie van onderzoek en technologie er voor dat ik mijn eerder opgedane kennis en ervaring kan blijven gebruiken, maar dan in een supermodern jasje. Heel veel te leren dus, en dat in een jong en groeiend bedrijf. Ik heb er zin in!”

Govert van den Bos, algemeen directeur bij MWM2: “MWM2 groeit en in het speciaal de Research Panel afdeling. Door de vele aanvragen en nieuwe projecten komt Iris als geroepen in deze tijd van groei. Een mooie aanvulling voor het team.”

Bron: Persbericht MWM2, 13 mei 2015, of de foto Valerie Vieira

Aanmelden Cloutoday