Rosan Spiers versterkt Totta Research als marktonderzoeker

Rosan Spiers gaat Totta Research versterken als marktonderzoeker. Voorheen is zij werkzaam geweest bij Perspective, Roamler en TNS Nipo.

Bij TNS Nipo deed Rosan ervaring op binnen de sector Overheid en Zorg en heeft zij in deze rol veel gewerkt voor onder meer gemeenten, ministeries, zorginstellingen en farmaceuten. Inmiddels is het nu tijd voor Rosan om een nieuwe uitdaging aan te gaan en haar expertise te gaan gebruiken binnen Totta Research. Waarom haar keuze is gevallen op Totta Research? Rosan vertelt het zelf:  
‘’Het vooruitstrevende karakter van Totta met haar vernieuwende kijk op marktonderzoek en het praktisch toepassen van nieuwe technieken spreekt mij erg aan. De creatieve en wisselende omgeving die dit bureau biedt, sluit perfect aan bij mijn kwaliteiten. Daarbij werken er bij Totta ervaren en enthousiaste collega’s, die net als ik voor 100% inzet gaan! Wat mij betreft de juiste ingrediënten voor een vruchtbare toekomst samen.’’

Ook Martine van Doornmalen, teammanager onderzoek bij Totta Research, is blij dat Rosan het team komt versterken. ‘’De eerste keer dat we Rosan spraken kregen we direct veel energie van haar. Haar enthousiasme, gecombineerd met haar ervaring met onder andere customer journey onderzoek én nieuwe technologieën maakt haar een veelbelovende nieuwe collega voor Totta!’’ Wij wensen Rosan veel succes en plezier in haar nieuwe functie!

Bron: Persbericht Totta Research, 26 januari 2016

Aanmelden Cloutoday