Upinion breidt uit

Per 1 mei 2018 zijn Tessa de Kruijk en Marcel Paquay begonnen bij Upinion in Amsterdam. Upinion is een innovatief bedrijf en biedt een platform om onderzoek te doen via social messaging.

Tessa de Kruijk komt van Ruigrok NetPanel en gaat aan de slag als Research Consultant. Zij heeft binnen Ruigrok als onderzoeker veel ervaring opgedaan met verschillende onderzoeksprojecten en -methodieken. ‘Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging waarin ik me met veel enthousiasme ga inzetten om mijn onderzoekskennis binnen Upinion te delen. Verder ga ik klanten helpen het beste uit Upinion te halen en zorg ik ervoor dat hun onderzoek een succes wordt!’"

Marcel Paquay komt van CG Selecties en wordt Client Director bij Upinion. Bij CG Selecties was hij verantwoordelijk voor kwantitatief onderzoek en internationaal onderzoek: "Voor mij was het tijd de volgende stap te maken. Bij Upinion kan ik doen wat ik het liefst doe: met klanten praten over onderzoekstoepassingen. Daarnaast is het voor mij erg leerzaam en verfrissend om bij een tech gedreven en internationaal bedrijf aan de gang te gaan!”

Bron: Upinion, 14 mei 2018

Aanmelden Cloutoday