Drie nieuwe medewerkers voor Respondenten.nl

Bij Respondenten.nl startten de afgelopen maand maar liefst drie nieuwe collega’s in verschillende teams. Rik Salomé is onlangs gestart als accountmanager online marktonderzoek.

Respondenten.nl is erg blij dat deze snelle analist de business unit kwantitatief onderzoek ondersteunt. Hij beheert de online communities en programmeert online vragenlijsten. Rik is een breed georiënteerd werknemer en heeft maar liefst 2 masters afgemaakt: Political Science en Digital Innovation.

Bij het sales team is Shayreen Valent gestart als Inside sales executive. Shayreen heeft 2,5 jaar gewerkt als project medewerker bij Respondenten.nl en heeft honderden respondenten uitgenodigd voor onderzoek. "Als iemand weet hoe je de juiste respondent selecteert, is zij het wel!", aldus Repondenten.nl.

Tot slot is Esmée van Groeningen de nieuwe locatie manager in Amsterdam. Voor vele klanten van Respondenten.nl een bekend gezicht want voorheen werkte zij als gastvrouw op de locatie Amsterdam. Deze officieel afgestudeerde verpleegkundige vond het te leuk om Respondenten.nl te verlaten en zal vanaf nu de locatie full time verzorgen. "Aan Esmée kun je elk verzoek overlaten, zij weet hoe zij onze klanten in de watten moet leggen", aldus Respondenten.nl.

Bron: Persbericht Respondenten.nl, 29 november 2018

Aanmelden Cloutoday