Ronald Steenhoek nieuwe teammanager MWM2 Finance

MWM2 heeft zich per 1 maart versterkt met Ronald Steenhoek als nieuwe teammanager van de afdeling Finance & Services.

MWM2 Finance & Services is naast Consumer en Not for Profit & Media een van de drie gespecialiseerde brancheteams van MWM2 en werkt voor opdrachtgevers als ABN-AMRO, APG, DAS en vele anderen.

Lange staat van dienst

Ronald Steenhoek heeft al bijna dertig jaar ervaring in marktonderzoek en werkte in zijn laatste functie als Research Director voor online marktonderzoeksbureau Direct Research. Daarvoor was hij o.a. in dienst bij Kantar Millward Brown en ISEO Marketing Research.

Ronald Steenhoek is blij met zijn overstap naar MWM2 en voelt zich aangetrokken tot de luistervisie van MWM2: “Met veel plezier en ambitie start ik per 1 maart als Teamleider Finance & Services bij MWM2. De keuze voor MWM2 is niet toevallig. Het bureau staat voor groei, innovatie, ambitie en plezier. Bij MWM2 draait alles om het goed luisteren naar haar klanten. Dat is altijd leerzaam en verveelt nooit! Immers: een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren dan te praten”.

Reactie Govert van den Bos

Directeur Govert van den Bos ziet uit naar de komst van Ronald Steenhoek als teammanager van de afdeling van Finance & Services: “met Ronald hebben we een zeer ervaren onderzoeksmanager binnengehaald die heeft bewezen zijn ervaring te combineren met innovatie van onderzoeksmethoden & technieken. Zijn benoeming past in onze groeistrategie en focus op kwaliteit. We zijn ervan overtuigd dat Ronald een boost zal geven aan de ambities van MWM2.”.

 

Bron: Persbericht MWM2, 27 februari 2019

Aanmelden Cloutoday