DVJ Insights versterkt zich met Michèle van Waterschoot

DVJ Insights heeft Michèle van Waterschoot aangesteld ter versterking van het internationale consultants team in Nederland en de UK. De doelstelling van DVJ is om één sterk consultants team te hebben dat opereert vanuit Nederland en de UK.

Michèle zal met name de integratie van beide teams gaan begeleiden, zodat nog beter kan worden ingespeeld op de behoeftes van de klanten. Het internationale Brand Growth onderzoek dat DVJ heeft uitgevoerd onder bijna 1.000 marketeers laat zien dat er steeds meer behoefte is om te leren vanuit verschillende markten. We hebben geleerd dat er aan één internationale aanpak dat rekening houdt met de lokale eigenschappen, de meeste behoefte is.

Lucas Hulsebos, CEO DVJ Insights: “De resultaten uit ons eigen onderzoek laat zien dat er steeds meer behoefte is aan integratie en efficiency. Door de groei die we als bedrijf doormaken is het belangrijk dat je de organisatie continu aanpast en klaarmaakt voor de toekomst. Het aanstellen van Michèle past bij onze ontwikkeling en volgende stap die we willen maken. Waar Michèle en DVJ samenkomen is de overtuiging dat de basis voor groei ligt in de ontwikkeling en betrokkenheid van alle mensen zonder beperkingen van landsgrenzen. Met Michèle halen we iemand van formaat binnen die veel kan betekenen in de verdere ontwikkeling van zowel Nederland als de UK, als ook voor onze andere groei ambities vanaf volgend jaar.”

Michèle van Waterschoot: “Het is geweldig om te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een bedrijf dat ik qua achtergrond goed begrijp en qua groei bewonder. DVJ heeft een vernieuwende visie op de inhoud van het vak en een unieke benadering van klanten. En ik ben altijd geïntrigeerd geweest in hoe DVJ erin slaagt om zo hard te groeien. Het is mooi om te zien dat deze samenwerking voortkomt uit een gezamenlijke overtuiging en dat ik bij DVJ de basis voor verdere groei mag verstevigen door precies dat te doen waar ik in deze fase van mijn carrière op wil focussen: model-leren, training en change management.”

Bron: Persbericht DVJ Insights, 17 december 2019

Aanmelden Cloutoday