Ruigrok NetPanel blijft in beweging!

Van links naar rechts: Stanley Soosaipillaj, Ellen Stegers, Floor van Lieshout, Julia Vrijaldenhoven Van links naar rechts: Stanley Soosaipillaj, Ellen Stegers, Floor van Lieshout, Julia Vrijaldenhoven

De afgelopen maanden heeft Ruigrok NetPanel een aantal nieuwe collega’s verwelkomd. Stanley Soosaipillaj, Ellen Stegers, Floor van Lieshout en Julia Vrijaldenhoven ontmoeten jullie graag op het MIE

Voor Ellen Stegers is onderzoek al meer dan 20 jaar haar passie. Haar sporen als onderzoeker heeft ze verdiend bij TNS NIPO en GfK. Vorig jaar is ze begonnen bij Ruigrok NetPanel. Met haar oprechte interesse in mensen helpt ze organisaties betere beslissingen te nemen. Ellen is een echte allround onderzoeker en heeft veel ervaring in het combineren van kwantitatief en kwalitatief onderzoek om tot een gedegen advies te komen waar de opdrachtgever écht blij van wordt.

Dorien Meurs-Blokhuis (Chief Research Kwalitatief): “Ellen is een echte vakvrouw. Haar jarenlange ervaring is een welkome aanvulling op ons team.

Floor van Lieshout heeft de afgelopen jaren gewerkt bij Ipsos waar ze zich op merk– en communicatie onderzoek heeft gefocust. Hoe trek je als merk de aandacht? Wat werkt wel en wat juist niet? Welk imago breng je over? En hoe kan je verder groeien als merk? Allemaal vraagstukken waar ze zich mee bezighoudt en die ze het liefst beantwoordt met keiharde cijfers.

Een ander die haar loopbaan bij Ipsos is begonnen is Julia Vrijaldenhoven. Na haar studie Psychologie wist ze dat ze een baan wilde waarin onderzoek naar mensen centraal staat. Na haar stage bij Ipsos wist ze dat ze die kon vinden in marktonderzoek.

Datzelfde geldt voor Stanley Soosaipillaj die tijdens zijn studie Bedrijfskunde en Marketing stage liep bij Kantar TNS. Daar kwam hij erachter dat marktonderzoek goed bij hem past. Marketingbeslissingen nemen gebaseerd op onderzoek is waar hij voor staat.

Odette Vlek (Chief Research Kwantitatief): “Een ervaren collega als Floor aan je team toevoegen is natuurlijk heel fijn. Met haar ervaring kon ze zo instromen bij de lopende onderzoeken. Begeleiden en opleiden van jonge onderzoekers als Julia en Stanley doen we al jaren en blijft leuk. Met hun ervaring en achtergrond brengen ze allemaal weer net iets anders mee.” Jullie zullen ongetwijfeld meer van onze nieuwe collega’s horen. 

Volgende week ontmoeten onze nieuwe collega’s jullie graag op het MIE. Op dinsdag 5 februari om 13.45 geeft Anna Stekelenburg samen met Annefleur Noom van UWV een presentatie, waarin we aan de hand van de klantreis ‘Ik ontvang een vordering’ laten zien hoe je, op basis van Design Thinking, klanten in elke fase van een klantreis kan betrekken. Ook geven we je praktische tips om een dergelijke uitdagende doelgroep optimaal in onderzoek te betrekken. Beide dagen zijn we te vinden in onze stand op nummer 17 waar we je meenemen op weg naar heldere inzichten. Tot op het MIE!

Bron: Persbericht Ruigrok NetPanel, januari 2020

Aanmelden Cloutoday