Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die zijn of haar ruime onderzoeks- en advieservaring in wil zetten voor klanten variërend van Unilever tot Bolsius. Als onderzoeker bij team Consumentenproducten (CP) lever je waardevolle adviezen en zet je jouw ervaring in om (junior) collega’s naar de volgende stap in hun carrière te brengen.

RAI Amsterdam zoekt een zelfstandige Researcher

Jouw job in één zin

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en ontwikkelen van kwantitatief onderzoek om inzicht te krijgen in onze doelgroepen en markten.

Locatie Enschede

Hoge klanttevredenheid | Goede onderzoeker | Gepassioneerd | Willen ontwikkelen en publiceren | Continu verbeteren | 7 jaar relevante werkervaring

Newcom Research & Consultancy is een onderzoeksbureau met vestigingen in Amsterdam en Enschede. Newcom groeit en is hard op zoek naar versterking! We zoeken op korte termijn één of twee bikkels die ons team komen versterken.

Vind jij het leuk om organisaties verder te helpen door het leveren van klantinzichten en heb je al enige jaren ervaring met kwantitatief onderzoek?

Wie zoeken we?

Jouw drijfveer is het helpen van organisaties aan waardevolle klantinzichten zodat zij betere beslissingen kunnen nemen.

DirectResearch is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in online marktonderzoek. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, bijvoorbeeld IT/Telecom, FMCG, Energie en Retail. De onderzoeken liggen op het gebied van Branding, Marketing & Communicatie, Nieuwe Producten en Customer Relations.

Wie zoeken wij:

DirectResearch is op zoek naar een ondernemende, enthousiaste en klantgerichte Research Executive.

MOA, hét Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics is op zoek naar en nieuwe collega, die verantwoordelijk wordt voor drie aandachtsgebieden:

- eerste aanspreekpunt voor alle leden en geïnteresseerden in de MOA
- verantwoordelijk voor het (dagelijks) reilen en zeilen van het MOA-office
- contactpersoon voor de profgroepen binnen de MOA

Heb jij een passie voor onderzoek en de metropoolregio Amsterdam? Lijkt het je leuk om mee te bouwen aan een nieuwe datagedreven organisatie? En ben je goed in staat om data door te vertalen naar praktisch toepasbare informatie voor de organisatie en onze partners? Dan is deze vacature voor Senior Data Analyst bij Amsterdam Marketing iets voor jou.

BEN JIJ EEN KEI IN ONDERZOEKEN? DAN ZOEKEN WE JOU!

Voor het team Ontwikkeling zoeken wij op korte termijn een

ERVAREN (ARBEIDSMARKT) ONDERZOEKER
WIE ZIJN WE?

A+O Metalektro is opgericht in 1983 als een van de eerste O&O (Opleidings- en ontwikkelings)fondsen.

‘Samen bouwen aan prettig wonen’. Dat is waar wij voor staan. Elke huurder heeft een verhaal over wat hem bezighoudt, wat hij denkt en verwacht. Wij maken de beleving van huurders inzichtelijk zodat het echte gesprek kan ontstaan tussen de corporatie, huurders en lokale belanghouders over hoe prettig te wonen. Wij helpen corporaties om meer in verbinding te komen met hun huurders.

Wij hebben de ambitie om Marktonderzoekbureau van het Jaar te worden! Daarvoor hebben we al hele mooie stappen gezet, zoals de overname van een speech analytics/artificial intelligence bureau en de hoogst gewaardeerde MIE presentatie. Om maar eens wat te noemen…

We gebruiken geavanceerde data analytics en de nieuwste technologieën om beter inzicht te krijgen in het daadwerkelijk gedrag van mensen.

Aanmelden Cloutoday