Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hogeschool Utrecht zoekt voor het Kenniscentrum Digital Business & Media een Lector Marketing & Customer Experience

De Uitdaging die voor ons staat


Digitalisering grijpt in op alle gebieden van ons leven. We zien de mogelijkheden om met digitalisering ons welzijn te verbeteren, maar het stelt ons ook voor nieuwe uitdagingen. Hoe geven we vorm aan verdere digitalisering en het gebruik van data op een manier die recht doet aan mens en samenleving?

  • Data driven marketing bedrijven in een multidisciplinair team
  • Klantgedrag voorspellen voor de beste deal per klant
  • Vernieuwend merk met leuke collega's

Waarom kiezen voor Eneco?

Of eigenlijk, waarom kiezen voor Oxxio? Want dat is het merk waar je in deze rol primair voor werkt. Oxxio is de speedboot van Eneco Groep; klein, snel en wendbaar!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Waarin jij je kennis, ervaring en passie voor Customer Experience kunt overbrengen op ons team? En waarin je leiding geeft aan een jong en gedreven team? Solliciteer dan op de functie Team Lead Customer Experience!

Aanmelden Cloutoday