Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DirectResearch is op zoek naar een ondernemende, enthousiaste en klantgerichte Research Executive.

DirectResearch is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in online marktonderzoek. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, bijvoorbeeld IT/Telecom, FMCG, Energie en Retail. De onderzoeken liggen op het gebied van Branding, Marketing & Communicatie, Nieuwe Producten en Customer Relations.

Als Research Manager maak je deel uit van een team gepassioneerde marketeers en onderzoekers die vastberaden zijn om de stem van de consument in de boardroom van onze klanten te brengen. Met een focus op FMCG werk je voor internationale bedrijven zoals Arla Foods, Bavaria en Jacob Douwe Egberts.

Je bent volledig verantwoordelijk voor klantenprojecten en staat onze klanten bij om samen te werken met hun consumenten, dankzij onze innovatieve onderzoeksmethoden, zowel kwalitatief als kwantitatief.

Wij zoeken een tomeloos nieuwsgierige onderzoeker met honger naar maatschappelijke vraagstukken!

Onderzoeken, interpreteren, analyseren en communiceren! Daar draait het om in deze uitdagende functie bij ProBiblio. Als beleidsonderzoeker werk je zowel zelfstandig als in nauwe samenwerking met andere disciplines aan een breed scala van onderzoeksvraagstukken binnen de bibliotheekbranche.

Ben jij geboren om onderzoek te doen? Weet je hoe je efficiënt data verzamelt en nauwkeurig analyseert? En ben je klaar om ervaring op te gaan doen in een organisatie die je de ruimte daarvoor geeft? Bij NBTC Holland Marketing kun je als junior Insights-expert volop leren van ervaren collega's, en ondertussen zelf een belangrijke bijdrage leveren. Lees snel verder!

Heb jij je sporen verdiend als onderzoeker én heb je gevoel voor accountmanagement? Ben je in staat als aanspreekpunt te fungeren, maar schrijf je ook moeiteloos een goed leesbare rapportage? En lijkt het je wat om die kwaliteiten in te zetten in een baan waar je jezelf serieus kunt ontwikkelen? Dan zou jij wel eens de Insights-expert kunnen zijn die NBTC Holland Marketing zoekt. Lees snel verder!

Misschien ben jij wel degene die we zoeken! En met ‘we’ bedoelen we Totta Research, een snelgroeiend marktonderzoeksbureau in Amsterdam. Samen met onze klanten bieden wij inzicht in feitelijk, onbewust en toekomstig gedrag. Daarbij passen wij de nieuwste technologieën toe. Met veel plezier en gepaste trots werken wij voor toonaangevende nationale en internationale organisaties.

Wie zoeken we?

Totta is op zoek naar een expert lead voor onze pijler ‘branding & communicatie’. Als expert lead ben je hét gezicht voor jouw expertisegebied. Je bent verantwoordelijk voor het productportfolio binnen de pijler en de doorontwikkeling hiervan.

Misschien ben jij wel degene die we zoeken! En met ‘we’ bedoelen we Totta Research, een snelgroeiend marktonderzoeksbureau in Amsterdam. Samen met onze klanten bieden wij inzicht in feitelijk, onbewust en toekomstig gedrag. Daarbij passen wij de nieuwste technologieën toe. Met veel plezier en gepaste trots werken wij voor toonaangevende nationale en internationale organisaties.

Wie zoeken we?

Totta is op zoek naar een expert lead voor onze pijler ‘customer experience’. Als expert lead ben je hét gezicht voor jouw expertisegebied.

Happen Amsterdam is looking for a: Junior Agent

ABOUT HAPPEN

Happen was founded in 2007 by four partners with a combined 50 years’ experience in the insight and innovation business. Now, 11 years later we are an international innovation business with 80 people in 4 offices (London, Amsterdam, New York and Sydney).

(locatie Amsterdam)

De Strategic Intelligence afdeling binnen Hill+Knowlton Strategies levert een belangrijke bijdrage aan uiteenlopende, zeer complexe communicatie vraagstukken van onze opdrachtgevers. Omdat vrijwel elk businesstraject begint met onderzoek, is het SI team nauw betrokken bij de projectadviesteams en ondersteunen zij hen 24/7 in de adviespraktijk.

Voor 32 tot 36 uur per week

Ben jij een onderzoeker in hart en nieren, met de nodige nieuwsgierigheid naar maatschappelijke vraagstukken en de manier waarop bibliotheken zich verder kunnen ontwikkelen? Dan is dit de baan voor jou!

Aanmelden Cloutoday