Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben jij diegene die zorgt voor een grotere klantgerichtheid?

CRV zoekt een customer experience researcher

Als customer experience researcher ben je verantwoordelijk voor het (verder) ontwikkelen van inzichten rondom klantbeleving en customer journeys en het verhogen van de klanttevredenheid en klantgerichtheid van de organisatie.

Atlas voor gemeenten zoekt een senior onderzoeker ruimtelijke/stedelijke economie. Atlas voor gemeenten is een gerenommeerd Nederlands onderzoeksbureau, dat al ruim vijftien jaar hoogwaardig en onafhankelijk onderzoek uitvoert voor ministeries, provincies, gemeenten en het bedrijfsleven. Het onderzoek van Atlas voor gemeenten richt zich op stedelijke en sociaaleconomische vraagstukken.

Altas voor gemeenten zoekt senior onderzoeker.  Atlas voor gemeenten is een gerenommeerd Nederlands onderzoeksbureau, dat al ruim vijftien jaar hoogwaardig en onafhankelijk onderzoek uitvoert voor ministeries, provincies, gemeenten en het bedrijfsleven. Het onderzoek van Atlas voor gemeenten richt zich primair op stedelijke en sociaaleconomische vraagstukken.

Ben je op zoek naar een volgende uitdaging in je carrière en lijkt het je leuk om te werken als Customer Journey onderzoeker bij een toonaangevend full-service marktonderzoeksbureau in Rotterdam? Dan is de functie van Research Consultant Customer Journey bij Blauw Research wellicht jouw nieuwe baan!

Ben jij klantgericht, accuraat en betrokken? Kom dan eens praten! MOA is op zoek naar een

Customer service manager (32 uur)

MOA, hét Expertise Center voor Marketing Insights, Onderzoek & Analytics is op zoek naar een nieuwe collega, die verantwoordelijk wordt voor drie aandachtsgebieden:

  • Eerste aanspreekpunt voor alle customers/leden en geïnteresseerden in de MOA
  • Contactpersoon voor onze leden/profgroepen binnen de MOA
  • Verantwoordelijk voor het (dagelijks) reilen en zeilen van het MOA-office

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen onderzoek? Eén waarin jij je kennis, ervaring en passie voor research over mag brengen op een jong en gedreven team? Eén waarin je klanten ondersteunt bij hun strategische besluitvorming? Solliciteer dan op de functie Team Lead Customer Insights!

Wij zijn een crazy mix van conceptuele visionairs, gepassioneerde marketeers en innoverende onderzoekers en elke dag bezig met cool marketingonderzoek. Hoewel wij sterk geloven in het digitale, lost technologie geen problemen op; daar zijn mensen voor nodig. Onze bekroonde community-oplossing (de Square) is de meest veelzijdige tool in de markt, en is beter, sneller en goedkoper in het leveren van consumenteninzichten.

‘Samen bouwen aan prettig wonen’. Dat is waar wij voor staan. Elke huurder heeft een verhaal over wat hem bezighoudt, wat hij denkt en verwacht. Wij maken de beleving van huurders inzichtelijk zodat het echte gesprek kan ontstaan tussen de corporatie, huurders en lokale belanghouders over hoe prettig te wonen. Wij helpen corporaties om meer in verbinding te komen met hun huurders. Hoe we dat doen? Vanuit onze huurdersonderzoeken gaan we samen met corporaties op zoek naar het verhaal achter de cijfers.

Aanmelden Cloutoday