Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Are you the Insights & Innovation Expert we are looking for? 

Are you fascinated with people’s and companies behaviour? Are you keen to help companies develop and tailor brand, product and service innovations to human needs? Are you looking for a fun place to work and a great team to join? Then Beautiful Lives has the perfect job for you.

Heb jij de ambitie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de warmtevoorziening in een duurzame, aardgasvrije toekomst? Wil jij je als spin in het web ontwikkelen tot de business analist die met 'fact based' analyses zorg draagt voor goed geïnformeerde sales en marketingbeslissingen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, consciëntieuze en zelfstandig opererende Business Analist ter versterking van het commerciële team van Nuon Warmte.

"BI bij de Belastingdienst is de vertaling van politieke doelen naar inzicht in en verantwoording van de realisatie van die doelen. Ik doe dat voor de instroomketen, die veel belangstelling heeft omdat de continuïteit van onze organisatie daarmee verbonden is. Een uitdagende context!" Joes van Dijk - specialistisch adviseur adviseur business intelligence bij het Employability Center van de Belastingdienst.

Location: Veghel, The Netherlands

Help us realize our ambitions in global airports and retail channels by developing and executing exciting plans that make an impact on our customers and shoppers and drive category growth.

Wat doe je als een commerciële collega een vraag heeft over klanten, productontwikkelingen of over andere bedrijven in de branche? Jouw team maakt alles inzichtelijk! Als Data Analist zorg jij voor alle commerciële data-analyses, dashboards en rapportages voor de afdeling Commercie (Inkoop, Verkoop en Marketing). Interessante uitdaging? Lees dan verder!

DirectResearch is op zoek naar een ondernemende, enthousiaste en klantgerichte Research Executive.
DirectResearch is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in online marktonderzoek. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, bijvoorbeeld IT/Telecom, FMCG, Energie en Retail. De onderzoeken liggen op het gebied van Branding, Marketing & Communicatie, Nieuwe Producten en Customer Relations.

Mbo-studenten hebben de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Binnen SBB spreken onderwijs en bedrijfsleven af wat een student moet weten en kunnen als hij zijn diploma heeft behaald.

Locatie: Amstelveen, Manager: Liesbeth Nekkers, Vacaturenr: NL-2018051

Job description:

Bij GfK zijn wij op zoek naar een Senior Consultant Mediaonderzoek voor het GfK Cross Media Link (GXL) team. Heb jij passie voor mediaonderzoek en heb je interesse in alles wat met (digitale) mediaontwikkelingen te maken heeft? Solliciteer dan direct.

Ben je toe aan een nieuwe en uitdagende stap in je carrière? Bij een creatief marktonderzoekbureau in Amsterdam? Een functie waarin je je kennis kunt verbreden, verdiepen en overbrengen op anderen? Waarin je zelfstandig kunt opereren, maar ook deel uitmaakt van een jong en gedreven team? Dan hebben wij een mooie functie voor jou, als Senior Research Manager!

Lightspeed is een prijswinnend, toonaangevend partner voor al uw digitale datacollectie en online marktonderzoek wereldwijd. Wij helpen onze klanten succesvol online marktonderzoek uit te voeren via verschillende (mobiele) devices. Dat doen we met behulp van onze talentvolle en betrokken medewerkers, innovatieve technologische systemen en een van ’s werelds grootste consumentenpanels. 

Aanmelden Cloutoday