Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben jij een daadkrachtige onderzoeker die al enige jaren succesvolle onderzoeksprojecten (bege)leidt? En werk je het liefst in een team waarin je als resultaatgerichte professional bijdraagt aan de gezamenlijke ambities en doelstellingen? Dan zou jij wel eens de Insights Expert kunnen zijn die NBTC Holland Marketing zoekt. Lees snel verder!

MOA is per direct op zoek naar een Eventmanager Programma & Sponsoring (32 uur)

Wie zijn wij en wat doen wij?

Het MOA Expertise Center is een betrouwbaar en deskundig kennisplatform voor professionals die op het terrein van insights & analytics werkzaam zijn.
De MOA volgt de trends om voor haar partners een gids te zijn in een veranderend insightmanagement landschap.

Sta je aan het begin van je carrière of ben je toe aan een volgende stap? Wil je jezelf écht ontwikkelen, je kennis verbreden en verdiepen? En wil je werken voor bekende merken als Hunkemöller, Coca-Cola en Action? Dan hebben wij dé functie voor jou: Junior Insights Consultant bij hét bureau voor insights + strategy in Amsterdam.

Klantdata en onderzoeksvragen omzetten naar goed presenteerbare beelden en verhalen. Daarvoor zoeken wij een

Marktonderzoeker | Marketing data analist

Die verschillende typen onderzoek efficiënt en gericht uitvoert. En daarmee collega’s prikkelt en zorgt voor verrassende klant- en marktinzichten.

Aanmelden Cloutoday