Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb jij een passie voor onderzoek en de metropoolregio Amsterdam? Lijkt het je leuk om mee te bouwen aan een nieuwe datagedreven organisatie? En ben je goed in staat om data door te vertalen naar praktisch toepasbare informatie voor de organisatie en onze partners? Dan is deze vacature voor Senior Data Analyst bij Amsterdam Marketing iets voor jou.

BEN JIJ EEN KEI IN ONDERZOEKEN? DAN ZOEKEN WE JOU!

Voor het team Ontwikkeling zoeken wij op korte termijn een

ERVAREN (ARBEIDSMARKT) ONDERZOEKER
WIE ZIJN WE?

A+O Metalektro is opgericht in 1983 als een van de eerste O&O (Opleidings- en ontwikkelings)fondsen.
Er werken circa 30 medewerkers. Het team Ontwikkeling bestaat uit 2 projectleiders/adviseurs, een projectmedewerker en een manager.

‘Samen bouwen aan prettig wonen’. Dat is waar wij voor staan. Elke huurder heeft een verhaal over wat hem bezighoudt, wat hij denkt en verwacht. Wij maken de beleving van huurders inzichtelijk zodat het echte gesprek kan ontstaan tussen de corporatie, huurders en lokale belanghouders over hoe prettig te wonen. Wij helpen corporaties om meer in verbinding te komen met hun huurders.

Wij hebben de ambitie om Marktonderzoekbureau van het Jaar te worden! Daarvoor hebben we al hele mooie stappen gezet, zoals de overname van een speech analytics/artificial intelligence bureau en de hoogst gewaardeerde MIE presentatie. Om maar eens wat te noemen…

We gebruiken geavanceerde data analytics en de nieuwste technologieën om beter inzicht te krijgen in het daadwerkelijk gedrag van mensen.

Blauw Research is een full-service marktonderzoekbureau en actief op een drietal expertisegebieden. Wij bieden opdrachtgevers in diverse branches inzichten en helpen hen met het nemen van de juiste besluiten om groei mogelijk te maken: groei in omzet, marktaandeel, klantloyaliteit of medewerkerbevlogenheid. We werken hard en dagen elkaar uit om het morgen nóg beter te doen, omdat we weten dat er voor onze opdrachtgevers grote belangen op het spel staan.

Are you the Insights & Innovation Expert we are looking for? 

Are you fascinated with people’s and companies behaviour? Are you keen to help companies develop and tailor brand, product and service innovations to human needs? Are you looking for a fun place to work and a great team to join? Then Beautiful Lives has the perfect job for you.

Happen Amsterdam is looking for a: Junior Agent

ABOUT HAPPEN

Happen was founded in 2007 by four partners with a combined 50 years’ experience in the insight and innovation business. Now, 11 years later we are an international innovation business with 80 people in 4 offices (London, Amsterdam, New York and Sydney).

(locatie Amsterdam)

De Strategic Intelligence afdeling binnen Hill+Knowlton Strategies levert een belangrijke bijdrage aan uiteenlopende, zeer complexe communicatie vraagstukken van onze opdrachtgevers. Omdat vrijwel elk businesstraject begint met onderzoek, is het SI team nauw betrokken bij de projectadviesteams en ondersteunen zij hen 24/7 in de adviespraktijk.

Voor 32 tot 36 uur per week

Ben jij een onderzoeker in hart en nieren, met de nodige nieuwsgierigheid naar maatschappelijke vraagstukken en de manier waarop bibliotheken zich verder kunnen ontwikkelen? Dan is dit de baan voor jou!

Telecompaper is een gerespecteerde, onafhankelijk opererende marktonderzoeker en persbureau met een focus op de nationale en internationale Technologie-, Media- en Telecommunicatiesector (TMT). Wij zijn een energiek bedrijf met 18 vaste medewerkers in Nederland, en met 14 (parttime) correspondenten over de hele wereld. Telecompaper is opgericht in 2000 en is gevestigd te Houten.

Aanmelden Cloutoday