(Vervuld) GfK - Consultant Merk- en Klantbeleving

Voor het team Brand & Customer Experience (BaCE) in Amstelveen zijn wij op zoek naar een adviseur die vanuit een commercieel perspectief zijn/haar accounts meeneemt in het belevingstraject van de consument ten aanzien van hun merk.

Je hebt kennis, ervaring en een visie op het domein ‘klantbeleving’ en vindt het leuk om deze uit te dragen. Vanuit een adviesrol weet je dit toepasbaar te maken voor de issues en doelstellingen van onze klanten. Zo help je jouw accounts in het (verder) ontwikkelen en versterken van de relatie met hun (potentiële) klanten.

Dit ga je doen

Consulting, Initiëren, Presenteren

 • Strategische consulting door klanten te adviseren bij het ontwikkelen van effectieve strategieën ten aanzien van loyaliteit, retentie en duurzame groei van hun merken.
 • Ontwikkelen van relevante inzichten om de relatie met jouw accounts te ontwikkelen en verder uit te bouwen en om ook intern een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van ons portfolio.
 • Schrijven van inspirerende en relevante onderzoeksvoorstellen, rapporten en aanbevelingen vanuit jouw visie op het domein en je begrip van issues en vragen aan klant kant. Dit doe je samen met de onderzoeker.
 • Presenteren van je adviezen aan (senior) management.

Dit verwachten wij van jou

Wie ben je? Fact Based Consultant, commercieel, met een hart voor klantbeleving

 • Bij voorkeur ervaring aan zowel bureau als klant kant (minimaal 7 jaar).
 • Kennis en ervaring op de domeinen klanttevredenheid, loyaliteit en (strategische) ontwikkeling van klantrelaties.
 • Commercieel gedreven, denken vanuit de klant.
 • Organisatie sensitief, je weet een organisatie te doorgronden en de juiste contacten aan te spreken.
 • Analytisch
 • Je kunt overtuigen en inspireren en hebt goede presentatie en consulting skills.
 • Goede kennis van MS Office en bedreven met PowerPoint.

Over GfK

GfK biedt betrouwbare markt- en consumenteninformatie waardoor klanten betere beslissingen kunnen nemen. Over de hele wereld combineren meer dan 13.000 marktonderzoek-experts hun passie met de jarenlange onderzoekservaring van GfK. Hierdoor is GfK in staat om wereldwijde inzichten te koppelen aan lokale marktinformatie uit meer dan 100 landen. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën, zet GfK big data om in smart data. Hierdoor kunnen onze klanten hun concurrentievoordeel verbeteren en krijgen zij meer inzicht in de keuzes en ervaringen van hun consumenten. We zijn marktleider in marktonderzoek en weten waar het hart van consumenten sneller door gaat kloppen – wereldwijd en lokaal. We werken aan projecten voor succesvolle bedrijven in vrijwel elke belangrijke sector. GfK in Nederland heeft dit jaar de MOAward gewonnen voor “Marktonderzoeksbureau van het jaar 2016”.

Je hebt je toekomst in eigen handen. Kies voor GfK en ontdek vele mogelijkheden. We waarderen talent en vaardigheden en zullen je ondersteunen met je ontwikkeling binnen onze internationale teams. We bieden een aantrekkelijke werkomgeving waar mensen met een ondernemende en innovatieve geest worden samengebracht.

We verheugen ons erop om je te leren kennen. Maak je keuze en solliciteer!

Reageren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden Cloutoday