(Vervuld) GfK - Senior Research Manager Merk- en Klantbeleving (5+ jaar werkervaring)

Voor het team Brand & Customer Experience (BaCE) zijn wij op zoek naar een Senior Research Manager. Zie jij het als een uitdaging om als onderzoeker jouw accounts mee te nemen in het belevingstraject van de consument ten aanzien van hun merk?

En heb jij ervaring op het gebied van klantbeleving, klanttevredenheid of loyaliteit en vind je het leuk om deze kennis verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Wat doe je? Organiseren, analyseren, rapporteren en presenteren

 • Opzet, analyse en rapportage van onderzoeken op het gebied van merk- en klantbeleving.
 • Maken van inspirerende en relevante onderzoeksvoorstellen en storyline presentaties vanuit de data en je begrip van issues en vragen van de klant. Zo help je jouw accounts, samen met een consultant, in het (verder) ontwikkelen en versterken van de relatie met hun (potentiële) klanten.
 • Ontwikkelen van relevante inzichten om de relatie met jouw accounts te ontwikkelen en verder uit te bouwen en om ook intern een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van ons portfolio.
 • Presenteren van je adviezen aan (senior) management.

Dit verwachten wij van jou

Wie ben je? Onderzoekend, gedreven en een uitstekende sparringpartner voor de consultants en klanten.

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring.
 • Je beschikt over kennis van verschillende onderzoekmethoden, -technieken en -processen.
 • Je bent goed met SPSS.
 • Je hebt ervaring met onderzoek op het gebied van klantbeleving, klanttevredenheid of loyaliteit.
 • Je bent analytisch sterk en weet inzichten helder en mooi weer te geven in rapportages en presentaties.
 • Onder hoge werkdruk presteer je goed (of zelfs beter).
 • Je bent nauwkeurig, creatief en betrokken.

Over GfK

GfK biedt betrouwbare markt- en consumenteninformatie waardoor klanten betere beslissingen kunnen nemen. Over de hele wereld combineren meer dan 13.000 marktonderzoek-experts hun passie met de jarenlange onderzoekservaring van GfK. Hierdoor is GfK in staat om wereldwijde inzichten te koppelen aan lokale marktinformatie uit meer dan 100 landen. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën, zet GfK big data om in smart data. Hierdoor kunnen onze klanten hun concurrentievoordeel verbeteren en krijgen zij meer inzicht in de keuzes en ervaringen van hun consumenten. We zijn marktleider in marktonderzoek en weten waar het hart van consumenten sneller door gaat kloppen – wereldwijd en lokaal. We werken aan projecten voor succesvolle bedrijven in vrijwel elke belangrijke sector. GfK in Nederland heeft dit jaar de MOAward gewonnen voor “Marktonderzoeksbureau van het jaar 2016”.

Je hebt je toekomst in eigen handen. Kies voor GfK en ontdek vele mogelijkheden. We waarderen talent en vaardigheden en zullen je ondersteunen met je ontwikkeling binnen onze internationale teams. We bieden een aantrekkelijke werkomgeving waar mensen met een ondernemende en innovatieve geest worden samengebracht.

We verheugen ons erop om je te leren kennen. Maak je keuze en solliciteer!

Reageren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden Cloutoday