(Vervuld) Team Vier - Medior Research Consultant

Marktonderzoekbureau Team Vier in Amsterdam groeit en zoekt versterking!

MEDIOR RESEARCH CONSULTANT (32-40 uur)

Als Medior Research Consultant / Projectleider Marktonderzoek ben je verantwoordelijk voor het in teamverband van A tot Z uitvoeren van kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek.

De belangrijkste werkzaamheden die daarbij horen zijn overleg met de opdrachtgever, het opstellen en scripten van vragenlijsten, het opstellen van checklists, het trekken van steekproeven, het uitzetten van veldwerk, het bewerken en analyseren van databestanden, het opstellen en presenteren van professionele rapportages voor onze klanten en de bijbehorende projectadministratie. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een aantal ‘eigen’ accounts, die je optimaal gaat bedienen en uitbouwen. Je inspireert onze (potentiële) klanten met jouw marketinginzichten, hebt oog voor commerciële kansen en brengt onze producten onder de aandacht bij je accounts. Als Research Consultant speel je een cruciale rol in de verdere groei van dit bureau.
We zijn op zoek naar een ervaren marktonderzoeker die in kansen en oplossingen denkt, flexibel is en goed met werkdruk om kan gaan. Je bent een energieke collega met humor die graag wil leren en meegroeien met ons bedrijf en een nieuwsgierige en enthousiaste teamplayer die Junior Research Consultants weet te inspireren en begeleiden. 

Over jou

 • Afgeronde HBO of WO studie (bijv. economie, bedrijfskunde, psychologie, sociale wetenschappen, communicatiewetenschap);
 • 3-5 jaar relevante werkervaring in marktonderzoek, bij voorkeur aan bureauzijde;
 • ervaring met het uitvoeren en coördineren van onderzoeksprojecten van A tot Z;
 • brede kennis van methoden en technieken van marktonderzoek;
 • zeer vaardig met statistiek, Excel en SPSS. Ervaring met Jambo is een pré;
 • planmatig en nauwkeurige werkhouding;
 • uitstekende schrijfvaardigheden (Nederlands).

Over ons

Team Vier is een full service marktonderzoekbureau in Amsterdam met een goede reputatie in de markt en een zeer trouwe klantenkring. Wij staan voor creatief maatwerk, betrokkenheid, service en hoge kwaliteit. Onze specialismen zijn merk- en communicatie-onderzoek, customer journeys, klanttevredenheidsonderzoek en onderzoek naar bezorgkwaliteit en we willen daarmee optimaal bijdragen aan het succesvol onderbouwen van beslissingen van onze klanten zoals Achmea, PostNL, Hallmark, Sanoma en tal van andere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening met een 8,1!

Wij bieden:

 • een moderne werkplek in Amsterdam en een professioneel en gezellig team van 15 collega’s;
 • een informele en goede werksfeer (gezamenlijke lunch, teamuitjes, borrels);
 • een werkomgeving waar initiatief alle ruimte krijgt, het nemen van verantwoordelijkheid hoog gewaardeerd wordt en je veel vrijheid krijgt om jezelf te ontplooien;
 • een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, flexibiliteit voor een goede werk-privé balans en volop ruimte om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Match?

Ben jij die proactieve en nieuwsgierige onderzoeker met passie voor het vak? Solliciteer vóór 4 september 2017 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op www.teamvier.nl voor meer informatie of  bel 020-645 53 55 en vraag naar Tamara Rijnenberg of Remco Frerichs. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanmelden Cloutoday