(Vervuld) Motivaction - marktonderzoeker kwalitatief onderzoek bij team Consumentenproducten

Tijdens een concepttest voor een veelbelovend product leid jij de groep. De spanning loopt op. De verwachte reactie blijft uit, het product slaat niet aan. Je haalt diep adem, want het is aan jou om de waardevolle aanknopingspunten uit het onderzoek te halen; met inachtneming van de relatie tussen jou, de opdrachtgever en de respondenten.

Als dit voor jou – met jouw ervaring met kwalitatief onderzoek in de FMCG, retail en durables – gesneden koek is, lees dan verder!

Deze vacature staat open voor een nieuwe collega die zijn of haar ruime onderzoeks- en advieservaring inzet voor klanten variërend van Auping en Bugaboo tot Dr. Oetker en SuperUnie. Als onderzoeker bij team Consumentenproducten (CP) lever je ze waardevolle adviezen en ervaar je hoe het succes hiervan leidt tot terugkerende klanten.

Onze ideale (kwalitatief) marktonderzoeker

Als (kwalitatief) marktonderzoeker zet jij je ervaring en expertise in om verschillende innovatieve onderzoeks- en adviesprojecten in goede banen te leiden. Een groot deel van je tijd besteed je aan klanten en projecten, daarnaast heb je tijd voor coachende taken. In deze functie:

• Zorg je voor een optimale relatie met klanten en acquireer je nieuwe projecten bij bestaande en nieuwe klanten

• Heb je supervisie over meerdere projecten tegelijkertijd en werk je als projectleider mee aan kwalitatieve onderzoekstrajecten: groepsdiscussies, diepte-interviews, analyseren en rapporteren

• Begeleid en coach je collega’s tijdens het uitvoeren van onderzoeks- en adviesprojecten

• Breng je een passend advies uit voor de klanten op basis van onderzoeksresultaten 

Ben jij de (kwalitatief) marktonderzoeker die wij zoeken?

Dan heb je een can do mentaliteit, ben je positief ingesteld, herken je kansen, benut je deze gedreven en neem je een flinke dosis energie mee naar ons team. Daarnaast:

• Heb je een relevante universitaire master, bijvoorbeeld economie, bedrijfskunde, marketing of communicatiewetenschap

• Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in kwalitatief onderzoek

• Werk je graag in een commerciële omgeving

• Ben je klantgericht en in staat om zelfstandig de regie over onderzoeksprojecten te voeren

Wij zoeken een kwalitatief marktonderzoeker voor een fulltime dienstverband (36 - 40 uur per week) Onze arbeidsvoorwaarden zijn in de onderzoeksbranche marktconform-plus. Naast je salaris, dat afhankelijk is van je werkervaring, bieden wij jou onder meer een winstdelingsregeling, een teambonusregeling, opleidings- en trainingsmogelijkheden, reiskosten- en onkostenvergoeding, telefoonkostenvergoeding en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Kom jij bij ons werken?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, neem contact op met Dennis Steeman (Senior HR Manager) via 06-16602172. Stuur vóór 18 september je sollicitatiebrief met cv per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden Cloutoday