(Vervuld) Achmea - Personalisatie Marketeer

Anno 2017 verwacht de consument van elke leverancier een ultieme klantervaring. Centraal Beheer heeft de ambitie om op ieder customer touchpoint een persoonlijke, consistente en relevante klantervaring te bieden. Het personalisatieteam van Centraal Beheer bouwt een technology stack waarin data, content, personalisatielogica en machine learning de klant centraal stellen in de gehele klantreis.

De functie

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van marketing automation campagnes. Je ontwikkelt personalisatielogica, voert testen uit in de keten en bent continu bezig met het deployen van nieuwe functionaliteit.

Hoe zie jouw dagelijkse werk als Personalisatie Marketeer eruit?

 • Je ontwikkelt personalisatielogica in Pega Marketing.
 • Je richt offer flows in waarbij de interactie tussen de verschillende touchpoints cruciaal is.
 • Je bent verantwoordelijk voor een werkende geautomatiseerde campagneketen, waarbij personalisatielogica, data, content en het kanaal naadloos samenwerken.
 • Je voert regressie- en ketentesten van de gemaakte logica en continu deployment van softwarewijzigingen uit.
 • Je houdt je bezig met het bewerken, selecteren en analyseren van data in het klantbeeld, waarbij jij precies weet welke data nodig en beschikbaar is en maakt deze geschikt voor gebruik.
 • Je zet campagnes op en test en optimaliseert deze in overleg met de marketeers.

In deze functie ben je een sparringpartner van marktmanagers om de gewenste campagnes en proposities te vertalen naar multichannel interactiestrategieën. Je bent sparringpartner van IT-ontwikkelaars om business wensen te vertalen naar oplossingen en bij het testen van nieuwe functionaliteit. Kortom, een uitdagende functie op het snijvlak van Marketing, IT en Data.

Het profiel

We zijn op zoek naar een echte doener in een Agileteam, die de taal spreekt van IT en marketing in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Je vindt het leuk om een groot deel van je tijd te werken met marketingtools en samen met collega’s van de business en IT aan de slag te zijn met realiseren van de ultieme klantervaring.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde wo-opleiding richting bijv. marketing of marketing intelligence.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een functie waarin je een aantal werkzaamheden al uitgevoerd hebt.
 • Ruime ervaring met SQl of SAS voor databewerking en ruime ervaring met het bewerken van complexe online en offline data.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het bouwen van logica in Pega Decisioning en ervaring met campagnemanagement in Pega Marketing.
 • Goede kennis van web services/ xml/ javascript/ api’s.
 • Ervaring met IT-releasemanagement.

Natuurlijk is het belangrijk dat je in deze functie goed en duidelijk kunt communiceren. Je bent gewend om Agile te werken en daarom weet je als geen ander hoe het is om als een team zo succesvol mogelijk te kunnen functioneren. Een dynamische omgeving is op jouw lijf geschreven. Jouw sterkste eigenschappen zijn: planmatig werken, resultaatgerichtheid en zorgvuldigheid.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt, ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/ zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling

Als Personalisatie Marketeer ben je werkzaam binnen het scrumteam personalisatie binnen de marketingafdeling particulieren van Centraal Beheer. Het personalisatieteam bestaat uit personalisatiemarketeers, analisten, contentmanagers, IT-ontwikkelaars en kanaalspecialisten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de realisatie van de marketing automation campagnes.

Wij bieden

Veel vrijheid om deze functie tot een succes te maken. Als pionier kun je je helemaal uitleven om meerdere expertisegebieden in jouw rol samen te laten komen. Uiteraard bieden wij mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen die voor jou als specialist relevant zijn. Deze functie is voor 36 uur per week op locatie Apeldoorn (4 dagen op locatie), Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP. Naast een goed salaris van minimaal € 3.243 en maximaal € 4.514 bruto per maand (o.b.v. 36 uur per week) bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je bent op korte termijn welkom!

Solliciteren en meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Ingrid van Gelder, Corporate Recruiter op 06 53866917 (WhatsApp of bellen), via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of ga naar www.werkenbijachmea.nl voor meer informatie over onze organisatie. 
Solliciteer direct via het online sollicitatieformulier. Een online assessment, live assessment en een Pré Employment screening is een vast onderdeel van de selectie.

Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling wanneer er op de formele wijze, via de vacaturebank, wordt gereageerd. De werving voor deze functie is zowel intern als extern gelijktijdig opgestart. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten een voorrangspositie.

Aanmelden Cloutoday