(Vervuld) Koninklijk Concertgebouw - Marktonderzoeker

Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. Het Concertgebouw heeft een grote traditie op het gebied van legendarische concerten van muzikale grootheden.

Met meer dan 900 activiteiten (waarvan bijna 80% concerten) en ruim 700.000 bezoekers van concerten, educatieprojecten en besloten evenementen per jaar behoort Het Concertgebouw tot de best bezochte concertzalen ter wereld. Het Concertgebouw Café trekt daarnaast jaarlijks ruim 100.000 bezoekers. Sinds de oprichting is Het Concertgebouw een privaat gefinancierde kunstinstelling met een rijke traditie op het gebied van (concert)sponsoring en fondsenwerving. Rond de 5% van de inkomsten is afkomstig van subsidie. Bij Het Concertgebouw zijn circa 320 medewerkers werkzaam.

Werken bij Het Concertgebouw? Wij zoeken een:

Marktonderzoeker

0,8 FTE

De Marktonderzoeker werkt binnen de afdeling Marketing Intelligence en Online Sales. Deze afdeling  is verantwoordelijk voor het maximaliseren van (online) kaartverkoop en herhaalbezoek door het genereren en gebruiken van data gestuurde inzichten. 

De Marktonderzoeker is verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van markt- en klantonderzoek binnen Het Concertgebouw. Met de inzichten uit onderzoek ga je actief op zoek naar mogelijkheden waar Het Concertgebouw en haar klanten van kunnen profiteren en waarmee je collega's in staat stelt hun doelen te behalen. Kortom, als Marktonderzoeker genereer, analyseer en presenteer je relevante commerciële klantinzichten. 

Dit houdt o.a. in: 

  • Coördineren van bestaand onderzoek & initiëren en coördineren van nieuw onderzoek;
  • Contact onderhouden met en aansturen van onderzoeksbureaus;
  • Het verwerken, analyseren en presenteren van onderzoeksresultaten;
  • Actief zoeken naar en gebruikmaken van nieuwe onderzoeks tools (online);
  • Verantwoordelijk voor het maken van diverse selectiebestanden;
  • Het geven van gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot onderzoek of verkregen inzichten aan verschillende afdelingen binnen Het Concertgebouw.

De marktonderzoeker die wij zoeken is

een professional op HBO/WO-niveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Je hebt ervaring met het opzetten en uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief onderzoek, kennis en vaardigheden op het gebied van statistische analyses en kennis van geautomatiseerde systemen en relatiebeheer. Daarnaast ben je analytisch, commercieel en nauwkeurig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt strategisch inzicht  en kan goed zelfstandig werken.

Salaris

Het salaris is overeenkomstig het beloningsstelsel van Het Concertgebouw en varieert € 2.273,- tot € 2.980,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 u p/w) en is mede afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. 

Wil je een leuke uitdagende baan in een organisatie die traditie verbindt met innovatie, stuur dan vóór maandag 26 februari je motivatie en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over deze vacature kan je per email contact opnemen met Evi Smits (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Aanmelden Cloutoday