(Vervuld) Totta - Expert Lead Customer Experience

Misschien ben jij wel degene die we zoeken! En met ‘we’ bedoelen we Totta Research, een snelgroeiend marktonderzoeksbureau in Amsterdam. Samen met onze klanten bieden wij inzicht in feitelijk, onbewust en toekomstig gedrag. Daarbij passen wij de nieuwste technologieën toe. Met veel plezier en gepaste trots werken wij voor toonaangevende nationale en internationale organisaties.

Wie zoeken we?

Totta is op zoek naar een expert lead voor onze pijler ‘customer experience’. Als expert lead ben je hét gezicht voor jouw expertisegebied.

Je bent verantwoordelijk voor het productportfolio binnen de pijler en de doorontwikkeling hiervan. Groeidoelstellingen ga je graag aan. Je hebt een passie voor het vakgebied customer experience en dit draag je graag uit.

Wat ga je doen?

Als expert lead ben je onderdeel van ons expertisecentrum. Je bent daarmee vertegenwoordiger van jouw kennisgebied, zowel extern als intern. Je hebt een duidelijke visie op je vakgebied en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen je eigen werkveld. Op basis van je kennis en ervaring ontwikkel je aantrekkelijke (onderzoeks)proposities en samen met de teams binnen Totta zorg je ervoor dat je bij klanten en prospects relevante contactmomenten creëert. Je activeert en bouwt je netwerk uit en helpt onze klanten daadwerkelijk vooruit.

Wat verwachten we van je?

Je bent een gesprekspartner op tactisch en strategisch niveau. Je kunt goed luisteren en bent in staat om de behoefte van de klant goed te doorgronden en om te zetten in een optimale onderzoeksaanpak. Je ziet kansen in de markt, bent gedreven, proactief en overtuigend. Je hebt passie voor je vak(gebied) en affiniteit met de nieuwste ontwikkelingen op onderzoeks- en datagebied. Je bent commercieel gedreven en een echte netwerker, altijd actief op zoek naar nieuwe klanten en kansen. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en een afgeronde HBO- of WO-opleiding.

Dit bieden we jou!

We bieden je een dynamische functie in een uitdagende omgeving binnen een leuk team en informele sfeer. Je krijgt volop ruimte om jezelf en Totta op de kaart te zetten. Daarbij krijg je veel vrijheid en beslissingsbevoegdheid om de plannen te realiseren.
We bieden je een marktconform salaris, passend bij je werkervaring.

Interesse of meer informatie?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur je cv en motivatie voor 31 mei 2018 naar:
Bart Wichers, Commercieel directeur Totta Research, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel 020-5141320 voor meer informatie over de vacature.

Aanmelden Cloutoday