KWH - Onderzoeker (parttime, 24 uur)

‘Samen bouwen aan prettig wonen’. Dat is waar wij voor staan. Elke huurder heeft een verhaal over wat hem bezighoudt, wat hij denkt en verwacht. Wij maken de beleving van huurders inzichtelijk zodat het echte gesprek kan ontstaan tussen de corporatie, huurders en lokale belanghouders over hoe prettig te wonen. Wij helpen corporaties om meer in verbinding te komen met hun huurders.

Hoe we dat doen? Vanuit onze huurdersonderzoeken gaan we samen met corporaties op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Met dit verhaal maken we corporatiemedewerkers bewust van en nieuwsgierig naar wat er leeft en speelt bij hun huurders. Om in gesprek te blijven met huurders kunnen corporaties gebruik maken van onze onderzoeken en creatieve tools, zoals luisterpanels, klantreizen en luisterdoosjes. Alle kennis en ervaring die er is, delen we tijdens de vele inspirerende bijeenkomsten die we organiseren.

KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) is een vereniging voor en door woningcorporaties. Ruim 150 corporaties zijn bij ons aangesloten. Wij zijn geen belangenbehartiger richting de politiek en hebben geen winstoogmerk.

Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een

Onderzoeker (parttime, 24 uur)

Wat ga je doen?

Met onze huurdersonderzoeken bereiken we jaarlijks meer dan 200.000 huurders. Jij analyseert de data van deze onderzoeken en vertaalt deze naar het verhaal van de huurder. Ook denk je mee over de doorontwikkeling van onze onderzoeken en over de manier waarop we de onderzoeksdata kunnen presenteren aan onze leden.

Wat dit concreet betekent:

  • Je maakt analyses van bestaande onderzoeksdata, zowel voor individuele corporaties als sectorbreed.
  • Je verzamelt de data en maakt analyses en rapportages voor de Aedes-benchmark.
  • Je ondersteunt onze adviseurs bij onderzoeksvragen van en maatwerkoplossingen voor leden
  • Je ondersteunt de procesmanager bij de logistieke planning en organisatie van alle huurdersonderzoeken en helpt leden bij vragen hierover
  • Je levert een bijdrage aan de doorontwikkeling en het gebruiksvriendelijker maken van onze onderzoeken
  • Je levert een bijdrage aan de (door)ontwikkeling van tools waarmee we de onderzoeksdata op een gebruikersvriendelijke en moderne manier kunnen presenteren aan onze leden.
  • Je voert sectoronderzoeken uit en vertaalt de uitkomsten naar presentaties, artikelen en brochures.

Wat vragen we?

Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur psychologie, sociologie, sociale geografie, econometrie of bedrijfskunde) met een uitstekende beheersing van SPSS en Excel. Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring (aan bureauzijde is een pré) en bent analytisch en grafisch sterk. Je bent expert op het gebied van kwantitatief onderzoek met ervaring in kwalitatieve onderzoeksvormen. Je vindt het leuk om je tanden te zetten in uitdagende vraagstukken en weet makkelijk verbanden te leggen. Je vindt het een uitdaging om mee te denken over manieren waarop we meer waarde kunnen geven aan onze data en de corporatiesector van nieuwe inzichten kunnen voorzien.

Wat bieden we?

Je komt te werken in een enthousiast team met gepassioneerde collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingeschaald in schaal J (startniveau € 3.486,- eindniveau € 4.709,-). De hoogte van je salaris is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring. Verder kent KWH goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO Woningcorporaties en de sector-pensioenregeling is van toepassing.

Locatie

Ons kantoor is gevestigd in “De Machinist”, adres: Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam.

Solliciteren

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Mail dan je motivatie en CV voor 30 november 2018 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de onderwerpregel de functietitel: onderzoeker. We gaan vertrouwelijk om met je reactie. Assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Antoinette van der Linden op 010-221 03 60, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer weten over KWH, kijk dan op www.kwh.nl.

 

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op: 1e ronde: donderdag 13 december 2018 2e ronde: maandag 17 december 2018

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Aanmelden Cloutoday