Newcom Research & Consultancy - Senior Research Manager

Locatie Enschede

Hoge klanttevredenheid | Goede onderzoeker | Gepassioneerd | Willen ontwikkelen en publiceren | Continu verbeteren | 7 jaar relevante werkervaring

Newcom Research & Consultancy is een onderzoeksbureau met vestigingen in Amsterdam en Enschede. Newcom groeit en is hard op zoek naar versterking! We zoeken op korte termijn één of twee bikkels die ons team komen versterken.

Newcom werkt als pionier in Nederland geheel volgens de scrummethodiek. Newcom Research & Consultancy is een full-service klant- en marktonderzoekbureau en actief op een drietal expertisegebieden. We zijn gespecialiseerd in positioneringsvraagstukken, klant beleving en nieuwe ideeën te toetsen. Dit doen we voor organisaties die actief zijn in media, mobiliteit, onderwijs, zorg en overheid.

Bij Newcom draait het om één ding: meerwaarde bieden voor de klant. Bij Newcom werken gedreven mensen met een gezamenlijke passie voor inzichten. Newcom heeft een open cultuur en in scrumteams werk je samen aan klantprojecten. In verschillende sprints levert Newcom kwaliteit aan haar opdrachtgevers.

We zoeken:

  • Je bent een gedreven klant- en marktonderzoeker met minimaal zeven jaar relevante werkervaring.
  • Je bezit een sterke klantgerichte drive en bent analytisch en commercieel ingesteld.
  • Je bent van nature resultaatgericht, leergierig, open en wil winnen.
  • Je hebt ook lef en bent daarin een beetje eigenwijs en je durft fouten te maken. Want je hebt een plan en je weet dat je begrijpt dat succes creëren geen rechte weg is.

Wat ga je doen?

Je vervult de rol van een dedicated onderzoeker (zeg maar ‘product specialist’ in scrum termen) in een scrum team. Je bent een senior research manager en werkt in een klantgerichte omgeving. Je bent in staat om het gehele onderzoekstraject te beheren en uit te voeren; van het klantcontact in alle fasen van het project zodra deze door is: van het plannen tot het ontwikkelen, van het begeleiden van het veldwerk tot en met de eindrapportage en presentatie. Je werkt samen in een scrumteam met de scrumaster en de product owner. Je geeft bij klanten heldere presentaties en zorgt dat resultaten geen cijfertjes zijn, maar echt gaan leven.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

  • (Proactief) communiceren met de opdrachtgever over de voortgang en de afstemming van operationele/projectmanagement zaken van het project;
  • Vertalen van het onderzoeksplan
  • Begeleiden van veldwerk
  • Analyses, opstellen en geven van onderzoekspresentaties
  • Uitvoeren en begeleiden van groepsdiscussies en diepte-interviews;
  • Bijdragen aan de realisatie van de plannen en de strategie van Newcom

We verwachten van jou dat je een academische opleiding hebt afgerond en dat je minimaal over zeven jaar relevante werkervaring beschikt.

Wat levert het je op?

Newcom biedt echte toppers een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij nemen we ook de balans tussen werk en privé serieus.

Voel jij je aangesproken en denk je dat je deel wilt uitmaken van ons team? Neem dan contact met ons op. Stuur je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Senior Research Manager , locatie Enschede.

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Over Newcom en onze werkwijze

Wij bieden onze klanten de juiste inzichten en helpen hen met het nemen van de juisten besluiten om groei mogelijk te maken: in een betere positionering, in loyalere klanten en in succesvollere ideeën

“We zochten in 2014 een manier van werken die past bij ons als vernieuwend onderzoeksbureau. 4 jaar geleden zijn we volledig over gegaan naar de scrum werkwijze" aldus Neil van der Veer, directeur van Newcom.

We zagen al snel dat onderzoek steeds meer gaat over echte inzichten in plaats van een dik rapport waarmee je achteruit kijkt. Ook werken we steeds nauwer met onze klanten samen. We betrekken onze klanten vroegtijdig bij de analyses. En ook voor de ontwikkeling van onze onderzoektools zochten we een plek waar we met creativiteit en samenwerken steeds weer de juiste innovatie toepassen. Onze werkwijze kenmerkt zich door samenwerken, creativiteit en innovatief vermogen.

Aanmelden Cloutoday